Igen erre én is gondoltam, de az RTA a jövő. Nem ugranék fejest a vízbe!
Ez egy jó gondolat. Én mindig a lépcsőzetesség híve voltam. A tapasztalatok is így jöttek.
Kezdésnek egy Baker Flavor mentát és mogyorót, valamint egy Atmos Lab feketeáfonyát rendletem. Nem a prémium kategória, de ezeket dícsérték többen. Ismerősek?
Az Atmos lab kellemes kis áfonya íz, és sokkal kevéssé édes mint a hasonló aromák. Legalábbis emlékeimben így él a nyári kóstoló. Addig sem és azután sem találkoztam többé vele. De most kedvet csináltál hozzá
A pipát nem mertem javasolni tegnap, ezek szerint kellett volna… Egyetlen dologban vitatkoznék Veled, az pedig a drabális modok témája. Számtalan kicsi, szemre- és kézbe való, szinte tökéletes design-al és belbeccsel rendelkező mod van a piacon, elég kedvező áron. Igazi csemegék nekünk kezdőknek. Természetesen maximálisan tiszteletben tartva a választásod és döntésed írom ezt. Érezd jól magad itt és persze érezd jól magad epipázás közben! Ha nem gond, kíváncsi lennék a történet folytatására is!
Ez jól hangzik! Én sem szörp rajongó vagyok! Az áfonyában pont a fanyarsága a lényeg! Egyébként most néztem rá: ez egy orosz termék és elvileg “kosher” is. Hát számomra ez mondjuk nem szempont, de ígértesek az emlékeid Tudom vannak csinos modok, de én a környezetemben mindig csak a tank méretűekkel találkoztam és ilyet is próbáltam. Öreg pipásnak (talán 15 éve pipázom) meg szívéhez közelebb áll, ami kézbe símuló és van csonk helyet szopókán dől a füst. Sajnos nincs nag yválaszték az e-pipából, némelyik elképesztő áron kapható. Folyt. köv.
Ha szereted a savanyú ízeket akkor a Solub lime az nagyon befutó lesz
Majd csinos mod, vagy kit javaslatot kérek szintén kezdő kategóriában, mert a feleségem is szabadulna a kocabagózástól
Azért is írtam Neked a modokkal kapcsolatban, mert én magam sem rajongok a tenyérnyi, kéttenyérnyi, bőröndnyi, intergalaktikus méretű modokért és tankokért. Sőt néhány hónap alatt családunk gigantomán tagját is sikerült meggyőzni az “igazamról”. Igaz nem volt nehéz, a fiamról van szó Nálam kiemelt szempont a kis méret, ha modról beszélünk. De ugye ízlések és pofonok… Az utóbbi főleg akkor számít, ha erről a témáról egy jóval nagyobb darab “kollegával” vitázunk.
Akkor te vagy az én emberem!
Kérésed parancs, egy szavadba kerül, és azonnal hétezren fogunk ugrani a témára . De természetesen privátban is állok, állunk rendelkezésedre!
Nem viccelsz Sándor? Hosszú ideje szemeztünk vele, de nem mertük megrendelni! Maximum íz, no cukor???
Pl nézd meg a Geekvape Aegis X-módot elég szép nem is nagy.
Nekem a mai napig a kedvenc RTA-m a Zeus X eszméletlen jó íze van és gőztermelése csak tudni kell hogy állítsd be a tekerést a és a vattázást a legoptimálisabbra.
Akár ebben is tudok segíteni szép tank amúgy
De számtalan nagyon jó mód van, pl a Vaporesso módok is nagyon jók csak újlenyomat mágnes azok pl ezért nem tetszenek nekem.
RDA-ban a Recurve Dual a kedvenc de azt már sajnos nem gyártja a Wotofo ahogy az egyik legjobb single tekeréses tankjukat se a Elevate Serpent-et.
Szóval ha kell tanács segít a csapat bármiben.
Amúgy mindig költözni kellett mert mindenhonnan elűzték a Vapereket Facebook-ról java részt költözni is kellett pár csoportnak sajnos.
Ja! Szép új világ! De jó hogy itt ilyen aktívak vagytok! Egyébként beredeltem “nagyot úgy sem bukhatok” alaopn 30 USD-ért egy Kamry K 1000 plus pipát + 5 porlasztóval kezdésnek. Nagyon rosszakt sehol nem mondanak róla.
A Kamry pipa már pár éve is híres volt. Jól döntöttél.
A Vaperek üldöztetéséről meg csak annyit, hogy mi pont ezért vagyunk. Összefogjuk a maradék közösséget. De úgy, hogy közben a trollokat azért szűrjük rendesen. Ez nem Facebook, és nem is lesz az soha. A Vaperina jobb annál.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy maradjunk az eredeti témánál (aroma)!
@hofiur kérlek, az új témákhoz, hozz létre új témát és áthelyezzük a hozzászólásokat. Köszönjük!
Rendben! Igazad van, egy kicsit elkanyarodtunk…
Ha bejön a mogyorós ízvilág,köv rendelésedhez ajánlom figyelmedbe az Inawera Getleman és Tobacco Symphoni-ját mindkettő mogyorós jelegű dohányos aroma viszont nem kokszolnak olyan őrült módon,új porlasztó behelyezésekor ne feled jól beáztatni és időt hagyni neki+első pár slukknál,ha van watt állítási lehetőség akkor alacsonyabb watton hajtsd úgymod járasd be,később meghálálja az életartamával
Szia! Én sajnos most ehhez semmi érdemlegeset nem tudok már hozzá tenni de még végig olvasni is jó volt a beszélgetést na és persze csak nézőként is lehet tanulni mindig valamit. Ezért is jó itt lenni mert nem a szájkarate megy
Köszi a tippet, élni fogok vele, ha ül a mogyoró!