Sziasztok
Ajánlásokat szeretnék kérni a nagyoktol akik már tapasztaltak aroma ügyben. Az új készülékem freemax maxus solo-zeusz tank al nagyon bevált az itthon levő izekkel de fogytán a készlet és kiprobálnék más vagy több márkát is maradva a gyümi vonalon, savanyú iz, hűsitővel vagy mentollal de a mentolnál csak a rendes mentol jöhet szoba a többi hasonló sajna nem nyerte el a tetszést előre is köszönöm az ajálásokat válaszokat
Szia nem is tudom megint sajnos csak a szokásosát tudom írni neked bocs lehet van olyan hogy nekem nagyon bejön de te borítod a wc be HEISENBERG talán amit szerintem minden tapasztalt vaper kóstolót, és sokan mégis untuk . PINKMAN még talán . VAMPIRE VAPE vonalat nézegesd talán ott lehet találsz valami jót. Amit még tanácsolni tudok hogy ne rögtön 100 ml keverj inkább 10 ml kóstold meg és ha jó keverd be a többit. FULL MOON ami még talán jó lehet de az kicsit hűsebb vonal . COPY CAT még jó lehet . De szerintem 100 % os reci nincs sajnos . Ezt az utat neked is végig kell járni mint mindenki másnak .
UI: Bocs a nagy betűkért egy nagyon régi rendelésből vadásztam össze őket neked .
De majd jönnek a többiek és lehet ők is adnak ötleteket neked .
szia, én is inkább a gyümölcsös ízeket szeretem ez sajnos olyan hogy mindenkinek másabb íz tetszik így kisérletezni kell hogy megtaláld a kedvenceket néha találni elég érdekes ízvilágot velem uborkás liquidet kostóltattak. hát nem tudom én inkább eszem az ubisalit de gőz formában nem jött be ha jól emlékszem akkor egy big mouth volt a költő
nekem most ezek vannak és mindegyik nagyon kellemes bár a PinkMan véletlen került hozzám Blood Sukka akrt lenni de téveset küldtek ki. én ánizs mentholt (negró) vadászok egy ideje
Üdv!
Csak egy kérdés. Hátha…
Szivarka jellegű aromavilág létezik?!
Ami ha nem is egyezik meg azzal, de legalább jellegében nagyon hasonlít?!
Azhad’s Elixir 1000, Azhad’s Elixir Old Times, Blendfeel Habanos (bár ez ízesebb), illetve még merem ajánlani a Black Note Kentucky aromát, ezekbe tetszés szerint, ha kell füstösség, kezdetben hangyaf@sznyi Azhad’s Elixir Latakia mehet.
Ez szubjektív ajánlatom, hét éve már kék West szivarkát szívtam főleg.
Még talán idefér, bár ízlés dolga ez us, a Journey Parliament aromája is.
A hangsúly a “jelleg”, ugyanolyan ízt teljesen nem kapsz. De én ezekkel találtam meg a pót ízvilágot.
Amikor olyanom van, ezek x arányú keverékét is használom.
Amúgy feltételezem, MTL-ezel. DL tanácsom nincs, az nem “dohányzó stílus” nekem. Nem vált be, nem ismerem, ott nem éreztem nagyon ízeket, sem th-t
Jól feltételezed. Mtl lenne.
Nyilván szivarka és szivarka között is baromi nagy differencia lehet, így azért nehéz behatárolni, de mindenesetre eddig ami ilyen “dohányos” jellegű aromát illatoltam azoknak kb 0 közük nem volt semmihez.
Ezeket jegyzem, aztán majd valamikor lehet rápróbálok az egyikre. Köszi.