Basszuskulcs… akkor azt kellett volna vennem valor helyett.
Csak abbol is a basic pack van, de abban nincs mtl air pin-ek, amiben van az már 139 euró
Én is annyiért vettem a delux verziót.A Valor se rossz szerintem…
Apropó… és a bolt ahil vettem a valor-t mult héten, az eladónő magyar ráadásul…
Ár-érték arányban a Valor nyert… Toronymagasan. Bár nem highend! De jó.
Lenne még egy kérdésem. A tripod 2-nek, nem tul nagy, vagyis inkább vastag a driptip-je, vagy csak a képen tűnik annak?
Cserélhető
Ez igaz…
De ez is csak a basic edition…
Köszönöm…
Engem is nagyon érdekel ez a téma!! Van valami meghatározza mi a High-end vagy csak az ára vagy ?? Azt értem, hogy tartod a kezedben és érzed, hogy jó,de van egy két kazán ami nem túl drága es azon is azt érzed!!!
Használhatod rdl kazánnak levegő betét nélkül ezért van benne "nagyobb " kémény is.
De nekem ez mtl 1.2 pinnel.
A Hifiben rossz értelemben bizonyos árszint felettit gondolnak annak, pedig a minél magasabb hanghűségű, terű, alacsonyabb zajú, megbízható, gyárilag támogatott készülékek csúcsa a High-end.
És más területen is erre asszociálok. Az ár nem döntő.
(Ha megvan 20k minimum )
Van klón dvarwod és eredeti is ? Ha összehasonlítod azért vannak különbségek szerintem.
Pedig az egyik magyarról klónozták akik kitalálták.
Ami klón,abból van eredeti elsőnek,és normális dobozban papírjaival a többi humbug.
Itt van például a kayfun lite plus. Nem egy irtó drága cucc, de amikor össze van tekerve, (vépelés közben) tapintáskor erezni lehet azt a jobb minőséget. Az oldala sima, az illesztéseknél… nem akad meg a kezem ha végig simogatom… és a meneteken is látszik hogy simán megy.
És még mindíg 40 ezer körül mozog…
Azért az már azt mondom hogy pénz,legalábbis dolgozni kell érte jó pár órát.
A valor-t nagyon megkedveltem. Csak van egy apró hibája (beszélek itt az én kazánomról), a palástja talán egy fél mm-el rövidebb. Ami miatt könnyen forog is az o-gyűrűn… és érezni hogy van egy enyhe játékja, fel-le… ezen kívül semmi baja. De ha felbosszant, csináltatok @szasza4791 -nél 2 palástot és kész.
Igen ezt látom, és érzem!! De most nem klónokról van van szó!! Hanem nem klón rta és rta közt!! De már ellolvastam amit a Gilbert írt!!
Sokan panaszkodnak erre a betegségére.
Nem folyik,de biztos zavaró,igaz nekem nincs és nem is vágyom rá
De ugye nem csak azért nem vágysz rá mert én most ezeket irtam róla…
Akkor nem csak nálam jelentkezik ez a hibája…