Arcana 22 rta

Basszuskulcs… akkor azt kellett volna vennem valor helyett.:rofl:
Csak abbol is a basic pack van, de abban nincs mtl air pin-ek, amiben van az már 139 euró

7 kedvelés

Én is annyiért vettem a delux verziót.A Valor se rossz szerintem…

5 kedvelés

Apropó… és a bolt ahil vettem a valor-t mult héten, az eladónő magyar ráadásul…

6 kedvelés

Ár-érték arányban a Valor nyert… Toronymagasan. Bár nem highend! De jó.

6 kedvelés

Lenne még egy kérdésem. A tripod 2-nek, nem tul nagy, vagyis inkább vastag a driptip-je, vagy csak a képen tűnik annak?

5 kedvelés

Cserélhető

6 kedvelés

Ez igaz…

6 kedvelés

De ez is csak a basic edition…

5 kedvelés

Köszönöm…:blush:

7 kedvelés

Engem is nagyon érdekel ez a téma!! Van valami meghatározza mi a High-end vagy csak az ára vagy ?? Azt értem, hogy tartod a kezedben és érzed, hogy jó,de van egy két kazán ami nem túl drága es azon is azt érzed!!!

6 kedvelés

Használhatod rdl kazánnak levegő betét nélkül ezért van benne "nagyobb " kémény is.
De nekem ez mtl 1.2 pinnel.

7 kedvelés

A Hifiben rossz értelemben bizonyos árszint felettit gondolnak annak, pedig a minél magasabb hanghűségű, terű, alacsonyabb zajú, megbízható, gyárilag támogatott készülékek csúcsa a High-end.

És más területen is erre asszociálok. Az ár nem döntő.
(Ha megvan 20k minimum :grin:)

5 kedvelés

Van klón dvarwod és eredeti is ? Ha összehasonlítod azért vannak különbségek szerintem.
Pedig az egyik magyarról klónozták akik kitalálták.
Ami klón,abból van eredeti elsőnek,és normális dobozban papírjaival a többi humbug.

8 kedvelés

Itt van például a kayfun lite plus. Nem egy irtó drága cucc, de amikor össze van tekerve, (vépelés közben) tapintáskor erezni lehet azt a jobb minőséget. Az oldala sima, az illesztéseknél… nem akad meg a kezem ha végig simogatom… és a meneteken is látszik hogy simán megy.

9 kedvelés

És még mindíg 40 ezer körül mozog…
Azért az már azt mondom hogy pénz,legalábbis dolgozni kell érte jó pár órát.

8 kedvelés

A valor-t nagyon megkedveltem. Csak van egy apró hibája (beszélek itt az én kazánomról), a palástja talán egy fél mm-el rövidebb. Ami miatt könnyen forog is az o-gyűrűn… és érezni hogy van egy enyhe játékja, fel-le… ezen kívül semmi baja. De ha felbosszant, csináltatok @szasza4791 -nél 2 palástot és kész.

5 kedvelés

Igen ezt látom, és érzem!! De most nem klónokról van van szó!! Hanem nem klón rta és rta közt!! De már ellolvastam amit a Gilbert írt!!

6 kedvelés

Sokan panaszkodnak erre a betegségére.
Nem folyik,de biztos zavaró,igaz nekem nincs és nem is vágyom rá :smiling_face:

7 kedvelés

De ugye nem csak azért nem vágysz rá mert én most ezeket irtam róla…:rofl::rofl:

5 kedvelés

Akkor nem csak nálam jelentkezik ez a hibája…

5 kedvelés