Sziasztok!
Gondoltam, először teszek egy próbát itt, hátha valaki ilyen-olyan okból kifolyólag megválna a címben említett RTA-tól.
Kizárólag ezüst színű, szép állapotban lévő, hiánytalan tartozékokkal érdekel.
Sziasztok!
Gondoltam, először teszek egy próbát itt, hátha valaki ilyen-olyan okból kifolyólag megválna a címben említett RTA-tól.
Kizárólag ezüst színű, szép állapotban lévő, hiánytalan tartozékokkal érdekel.
Szép próbálkozás
Miért nem veszel egy eredetit? Shopból, újat? 100 juró körül mozog az ára. De annyit simán meg is ér…
Nem adod el?
Értem és ezért nem erőltetve, info jelleggel (mint a többiek) csak szólok…
Ha a Tisvapo-n van egy utolsó, vaciúj darab még raktáron, 100 juró-ért, free shippinggel (ez fontos a magyar léleknek ), akkor biztos hogy megéri egy szép, megkímélt és hiánytalan használt darab után keresgélni, vágyakozni?..
Szerintem megéri ha a felhasználónak egy kicsivel többet nyújt mint egy átlagos RTA.
Ebből nem hiszem hogy van klón amúgy szép, 10-15-öt megérne nekem is.
De ugye annyit nem sokallsz!!
Kicsit…fúrhatnám rá a lékontrollt
Vannak olyan rta-k, ahol kicsit megszaladt a toll és még a dátumot is hozzáadták az árhoz, gondolok itt a 200-300 jurós tankokra… Csak kerekedett a szemem amikor megláttam az árát
Szerintem annyi pluszt - használati, élvezeti oldalát nézve - már nem adhat egy tank
Azért vannak 200 jurós kazánjaid… ugye?
Egy DVARW CL szállítással 136 euro
Hatalmas köszönet mindenkinek, hogy uppoljátok a hirdetésemet!
Nagyon szívesen
ne írjon senki!!!
Ettől még nem kapsz A22-t
De életben tartjuk a reményt!
Egyébként ha valahol találsz újat, vegyed. Jó kis tank
(LPV-n általában szokott lenni)
nekem nincs is tankom már…egy sem…csak boro szerintem evvel IS kilógok itt
Amúgy látom 3an felületesen olvastak el azt amit kiraktam első kommentnek…de @gangsta_gergo még az előtt reagált mielőtt tökéletesítettem volna a hsz-t
Én elolvastam,erre csak annyit hogy kinek mennyit ér,vagy mennyit szán rá.
Tudom én beszélek
A borokból is tetszik pár,de nem merülök bele inkább mert hajajjjjjjjjj…így is elég finanszírozni saját zsebből
Nézz rá ismét a hsz-re, de most alaposan
Láttam,olvastam az "apró betűset"is