Arcana 22 rta

Sziasztok!

Gondoltam, először teszek egy próbát itt, hátha valaki ilyen-olyan okból kifolyólag megválna a címben említett RTA-tól.
Kizárólag ezüst színű, szép állapotban lévő, hiánytalan tartozékokkal érdekel.

12 kedvelés

Szép próbálkozás :smile:

8 kedvelés

Miért nem veszel egy eredetit? Shopból, újat? 100 juró körül mozog az ára. De annyit simán meg is ér…

7 kedvelés

Nem adod el? :grin: :joy:

7 kedvelés

Értem és ezért nem erőltetve, info jelleggel (mint a többiek) csak szólok…
Ha a Tisvapo-n van egy utolsó, vaciúj darab még raktáron, 100 juró-ért, free shippinggel :point_up: (ez fontos a magyar léleknek :smile: ), akkor biztos hogy megéri egy szép, megkímélt és hiánytalan használt darab után keresgélni, vágyakozni?.. :thinking: :grin:

https://www.tisvapo.it/prodotto/arcana-22-rta-arcana-mods/

7 kedvelés

100€-t egy tank sem ér! [1]

1. csak viccelek ám :imp: ↩︎

10 kedvelés

Szerintem megéri ha a felhasználónak egy kicsivel többet nyújt mint egy átlagos RTA.

10 kedvelés

Ebből nem hiszem hogy van klón :thinking:amúgy szép, 10-15-öt megérne nekem is.:grin:

7 kedvelés

De ugye annyit nem sokallsz!! :thinking: :grin: :joy:

7 kedvelés

Kicsit…fúrhatnám rá a lékontrollt :grin:

8 kedvelés

Vannak olyan rta-k, ahol kicsit megszaladt a toll és még a dátumot is hozzáadták az árhoz, gondolok itt a 200-300 jurós tankokra… Csak kerekedett a szemem amikor megláttam az árát :open_mouth:
Szerintem annyi pluszt - használati, élvezeti oldalát nézve - már nem adhat egy tank

6 kedvelés

Azért vannak 200 jurós kazánjaid… ugye? :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Egy DVARW CL szállítással 136 euro :wink:

8 kedvelés

Hatalmas köszönet mindenkinek, hogy uppoljátok a hirdetésemet! :hugs: :sweat_smile:

9 kedvelés

Nagyon szívesen​:hugs:

ne írjon senki!!! :rofl::rofl:

5 kedvelés

Ettől még nem kapsz A22-t​:thinking:
De életben tartjuk a reményt!
Egyébként ha valahol találsz újat, vegyed. Jó kis tank​:+1:
(LPV-n általában szokott lenni)

7 kedvelés

nekem nincs is tankom már…egy sem​:point_up:…csak boro :slightly_smiling_face: szerintem evvel IS kilógok itt :slightly_smiling_face:
Amúgy látom 3an felületesen olvastak el azt amit kiraktam első kommentnek…de @gangsta_gergo még az előtt reagált mielőtt tökéletesítettem volna a hsz-t :wink:

8 kedvelés

Én elolvastam,erre csak annyit hogy kinek mennyit ér,vagy mennyit szán rá.
Tudom én beszélek :joy:
A borokból is tetszik pár,de nem merülök bele inkább mert hajajjjjjjjjj…így is elég finanszírozni saját zsebből :joy:

9 kedvelés

Nézz rá ismét a hsz-re, de most alaposan :grin:

6 kedvelés

Láttam,olvastam az "apró betűset"is :hugs:

5 kedvelés