Arcana 22 rta

Akkor adnék szabit :hugs::rofl:

6 kedvelés

Hajnali indulás,egy levegővel címre,egy óra pakolás(jobb esetben) utána haza felpakolni a másnapi indulásra készre lekötve .

6 kedvelés

Na majd ha tudsz pontosabbat, egyeztetünk :blush:

6 kedvelés

Ezt végigizgulni… :open_mouth::grin:

6 kedvelés

Ma kértem írjon be március 3-ra.
Azt mondja :még jó előre gondolkodsz :joy::joy::joy:
Muszáj​:grin:

5 kedvelés

Nem tudom ugyan, mi lesz akkor (Zoltán előestéjének az előelőelőelőestéje​:thinking:), de minden szabi királyság :grin:

5 kedvelés

Tavalyiból még van 14 :joy::joy::joy:
Jolly Joker vagyok,engem le tud akasztani a fogasról is :joy::joy::joy:(mert nem ér le a lábam )

7 kedvelés

Én már rég voltam úgy, hogy ennyi megmaradt​:roll_eyes:év végén igyekszem eldorbézolni, mozgalmasabb is.

5 kedvelés

Az LPV szerint pedig az

Egyébként a high-end kategóriára van valami “hivatalos” meghatározás? Árcímkében a nullák száma, gyártó neve, termék minőség stb?

5 kedvelés

Tisvapo-ról már el is fogyott az az egy :smile:
Csak nem körünkben van a boldog új tulajdonosa?.. :thinking:

5 kedvelés

Ez egy bolt ők eladnak…

5 kedvelés

Azért kérdeztem előbb, van valami hivatalos meghatározás?
Vagy egyéni és szubjektív? Ez utóbbi esetben neked mi számít már highend-nek?

5 kedvelés

Nem csak az Lpg szerint az!! Nagyon sok menő bolt ,többek közt a görögök is oda sorolják!! Azért mert nem adják 180-250 euróért szerintem az!!

6 kedvelés

Oké akkor Bocsi legyen az​:+1:

6 kedvelés

Jó reggelt!! Mielőtt tetőled is kapok, a mondat végén hozzátettem szerintem!! :grin:

6 kedvelés

Nekem kb a Régi Byka minősége.

7 kedvelés

Akkor hol kezdődik a highend-ség?
Mert anno nem adtam ki olyan sok pénzt drága cuccra. 30-40 eurójat csak. Egy ideje, változott a helyzet. Akkor lettek drágább cuccaim is. Kayfun Lite Plus- 110 euró, steampipes corona v6 130 euró, , pipeline arcana 22mm 100 euro, stb…
Amit te nagyon szeretsz, legalábbis az állításod szerint, a tripod 2. Ami highend kazán. Itt ahonnan vettem múlt héten a valor-t van tripod 2 is 109 euró… segíts már h én is értsem meg valahogy…

6 kedvelés

Szerintem a jó mínőségnél…az arcana azért ha kézbe fogod nem az a jó fém és egy kicsit akad itt ott a bajonettzár is van akinél nem és van akinél igen.Az állandó minőség lenne szerintem high-end.Van nekem is belőlük egy jó közép kategória szerintem.

8 kedvelés

Közben szerkesztettem az előző bejegyzést…

6 kedvelés

A tripod azért más fém és flottul működik…

6 kedvelés