Jól tetted ő belőlünk él ha jól gondolom ahogy a high-end gyártók is.
Nekem ez olyan mint a piaci nike cipő és a debreceni fórumban vett nike.
Mindkettőben tudsz menni,csak nem mindegy meddig.
Hát megkérdeztem a Gilbertet mit mond az Arcana 22-ről!! Azt mondta, hogy high-end termék!!
Dehogyis2.4 ml ? Az nekem vicc 3,-3,5 től indul nálam amire ránézek.
14 éve másnak is hittek és nézd meg hová jutottunkén akkor is mondtam hogy ne …
A blaze max palástja 7 ml-es. De attól még nem jobb mint a kayfun
Látom Tibor érzékenyen érint ez az Arcana High-end dolog.Ne vedd a szívedre csak szerintem nem high-end de ki vagyok én?senki.
Az arcana- ak is van bővítő kit. Amivel +2ml-t kapsz még , a 3-ra.
Azért kicsit fura lista ez…persze szubjektív kinek mi nem ismerem Gilbert algoritmusát, de ebben a listában gondolom szerepet játszanak a mostanában legtöbbet emlegetett nevek
"Gilbert:
A high-end RTA (Rebuildable Tank Atomizer) készülékek közül néhány népszerű és elismert modell a következő:
-
Arcana 22 RTA - Az Arcana Mods és Pipeline által tervezett tank, amelyet a prémium minőség és a jó ízvisszaadás jellemez. A felhasználók dicsérik a teljesítményét és az építhetőségét.
-
Vapefly Brunhilde MTL RTA - Ez a tank kiváló ízvisszaadást kínál, és a MTL (mouth-to-lung) stílusú vaper számára ideális választás.
-
Dvarw MTL RTA - A Dvarw tankot sokan dicsérik a jó ízvisszaadása és a felhasználóbarát kialakítása miatt. Különösen népszerű a MTL stílusú felhasználók körében.
-
Hellvape Dead Rabbit RTA - A Dead Rabbit sorozat népszerűsége miatt a RTA változata is keresett, mivel jó ízvisszaadást és gőztermelést biztosít.
-
BP Mods Labs MTL RTA - Ez a tank a MTL stílusú vaper számára készült, és a felhasználók szerint jó ízélményt nyújt.
Ezek a modellek a prémium kategóriába tartoznak, és általában magasabb áron érhetők el, de a minőségük és a teljesítményük miatt sok vaper számára megérik az árukat. Ha további információra van szükséged egy adott modellről, vagy ha más ajánlásokat keresel, kérlek, jelezd!"
Akkor sem kell elvagyok én ezzel a pár darabbal
Ki a tök@m ez a Gilbert…
Talán és ez egy nagyon erős talán, aminek van klónja az High end kategória.
A klón gyártók is hasonló gondolatok mentén gyártanak replikákat. Miért olyan drága, megy az olcsóbban is okosba…
Aztán jön a próba, persze klón 30 euroért, majd nyugtázzuk, hogy folyik, szorul, hangos, semmi különleges ízvilág stb. és a végén pálcát törünk felette…
Egy született véper…
Olvastam párról hideget-meleget is.
Nekem a tapasztalat mást mutat,ahogy a kivonatos aromákról is
Németeknél a labs rta még mindig nem ment 60 euró alá…pedig az sem mai kazán már…
Igazad van. Egy senki vagy itt, igaz én is és szerintem sem highend.
Ahogy írtad: nem attól high end, mert a gyártó kitalálta, meg nem is attól highend, mert drága, hanem, mert anyaghasználat, megmunkálás és működés szempontjából olyan szinten van, amit a többiek nem tudnak.
Rosszul látod János!! Tényleg a téma érdekel!! Nálam az Arcana max az ötödik helyen van!!
A megmondó bástya aki nem hiszem hogy 1 ml sima alaplevet sem szívott el
Mondtam,ő belőlünk él
Láthatólag nem egy véper…
Összeolvassa a marhaságot is szegény málenkij robot.
Gilbert: Expromizer v4. Szívesen