Szia István!
Örülök, hogy az átszokók pártját gyarapítod és nem sokára majdTe is örülni fogol.
…többiek már unják, de annak idején kaptam egy szatyor villanycigit. Már csak az elhatározás kellett, de féltem(!) elhagyni a cigarettát, a pipát, a szivart. Próbálgattam a cigi mellett a vilanyosat és mivel azt sem tudtam melyik az eleje, keresgettem a neten, így találtam a Vaperinára…és láttám, hogy a villanycigi jó. Nagyon jó, ha jól csinálják.
Az volt a döntés, hogy a következő cigi pénzből nem veszek egy újabb kartont, csak üzemanyagot a villanyhoz. Az első nagyobb rendelésem 1l 50/50 18mg/ml, plusz aromák stb, megérkezte után már nem gyújtottam rá és azóta sem. Persze a 18-as cucc azért kiütött párszor, de roham léptekben lementem 3mg-ra és most itt tartok. Ha nagyon félek, ebből a levesből keverem a DL üzemanyagot is, de a fő irány az az MTL.
Lehet, hogy a DL nagyobbat üt és azért vált be Neked jobban? Milyen erősségű a levesed?
A tapasztalatot Neked kell megszerezned, de itt mindig lesz valaki aki segíteni fog…