Amiről nem tudtad hogy kell, az ultrahangos tisztító

Ez egy olyan dolog hogy a gulyás levesben sem érezni a mosogatószert, pedig a kanál és a lábos is el volt mosva valamikor a főzés előtt. Persze kell a mosogatószeres után egy tiszta vizes öblögetés

Én a liquides palackokat és a kazánokat is hagyom éjszakára ázni mosogatószeres vízben, utána általában hideg folyóvíznél öblítem.

Az ultrahangos mosó nekem a nagyobb coilok kitakarítására lenne jó, ott a kis 32-40ga külső tekerés réseiből a kefe sem szedi ki rendesen a koxot, az ultrahangos mosó kiszedné.

Egyedül a squonk palackokra nincs megoldásom…
Van aroma ami egy használat után szeret úgy beleragadni hogy még egy hétig kiérezni a másik liquidből is. A nagyobb gond akkor van ha hosszabb ideig áll benne liquid, pölö kaptam is meg vettem is használt eszközt. Próbáltam minden praktikát amit csak ajánlottak, és ami csak eszembe jutott… semmi… 2-3hét intenzív használat után a liquidjeim lassan kitakarították. Ha kapta volna ujjat hozzá, akkor csak kidobtam volna inkább.

2 kedvelés

Értem, köszönöm

2 kedvelés

jut eszembe… ultrahangos mosóba nem tettem még szilikon flakont… azaz egy praktika kimaradt :smiley:

holnap laborban ki is próbaálom

2 kedvelés

Vettem én is egy UH mosót,de sztem sz@rt se ér,mosogatószeres meleg,forró vizzel áztatva,a jó édes, desszertes liquid ugyanúgy ott marad a deck-en a lefogatócsavarok körül,a harang belsejében,stb…,többszöri rezegtetés után is,fülpiszkáló és fogkefe párossal dörzsölve lejön nagynehezen.És ezek külső felületek!

3 kedvelés

Páran mondták régebben, hogy a citromos illat sem jött ki nekik. Az azért lehet, mert savas. Nem lehet, hogy amilyen ízeket használsz azok is savasak? Onnan lehet érezni, hogy a kész liquidet bárhogyan szellőzteted az kissé csípős marad. Ilyen volt a Copy Cat is.

5 kedvelés

Nem hiszem,nem éreztem még ilyet hogy csipős lenne valamelyik is.Kokusz,vanilia,csoki és társai kombinációját használom (Big mouth,Journey…),longfill-ben még édesebbek,és a kondenz ott hagyja a nyomát a kazántérben a Coil körül,és a harangban.De dörzsölve lejön. :blush:

4 kedvelés

Ha valakit érdekel, az Aldiban most épp van.

12 kedvelés

Pedig ilyet már nem akartam venni. :grinning:

De már megèrte,mert az órám szèpen kitisztította.

8 kedvelés

Jó találmány…meglepően sok szmögyi van az RTA-ák ban is.

6 kedvelés

Így van,már rta tisztítás is volt vele.Ott is jól vizsgázott. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ja,az mèg lemaradt,hogy mióta rákaptam ezekre a citrus félèkre,meg egyèb erőteljesebb színű aromákra p.l.t juice,biztos nagy hasznát fogom venni rta tisztításkor. :sweat_smile:

6 kedvelés

Szép órád van :smiling_face: rákattantam a szép órákra is :joy:

7 kedvelés

én szoktam a vízbe tenni egy kis Jar-t is

4 kedvelés

Csak Tis van itthon,gondolom az is jó. :sweat_smile:

3 kedvelés

ennyire profi mosogató nem vagyok fingom nincs miaz :grin:

4 kedvelés

Mint a Fa meg a Somat is jó :wink:

5 kedvelés

Az az ócsóbb.:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Vapo? :joy:

Amúgy én is Jar, vagy egy icipici kézfertőtlenítő gél.

3 kedvelés

Na végre egy profi szaki így már értem domestos… :joy:

4 kedvelés

Két éve vettem Jar-t,sokat nem használom az életvitelem miatt :crazy_face:
Még nem mertem beletenni,de kipróbálom :smiling_face:

4 kedvelés