Egészségünkre!
Szia. Ez szuper hír. Örülök én is, hogy jobban vagy. Nem izéni’ akarok, csak ha maradsz DL-es, akkor lehet érdemesebb lenne picit csökkenteni a mg-ot.
Szia.
Nem sok van már a 6mgos ajándék liquidemből, már kevertem be a 3mgosból és azt szeretném majd szívni ha ez elfog.
Bár van kb 100 vagy 150ml 30/70es 6mgos liquidem bekeverve, de az nem tetszik, úgyhogy azokkal nem tudom majd mit tudok kezdeni
Bár van kb 100 vagy 150ml 30/70es 6mgos liquidem bekeverve, de az nem tetszik, úgyhogy azokkal nem tudom majd mit tudok kezdeni
Hát tapasztalt véperként mondhatom: lefolyó.
Ízre nincs vele bajom, csak nem igazán ad gőzt
Ja, értem, akkor még lehet opció, hogy valahogy felhúzni a 30/70-et, 70/30-ra, de nem hiszem, hogy nagyon gazdaságos lenne, mert akkor az aroma is nagyon felhígul, meg a nic is elvész. Mondjuk mind2 lehet utántölteni, de elég macera és lesz a 100ml mitudomén 300. Szóval én a helyedben nem szenvednék vele, lefolyó, ne aggódj, ezt már mind átéltük (és át is fogjuk).
A jövőben érdemes inkább kisebb, 10ml-es mennyiségeket keverni ismeretlen aromából, és akkor nem kell kidobni az ablakon 100ml alapot. A nic és a PG/VG arányt meg már belötted magadnak, azzal nem lesz már gondod.
Nekem most itt van 2 longfill, vagy 250 ml, egyik sem lesz kedvenc, igaz nem is szívhatatlan, szóval lehet egyszer úgy 10 év múlva el fog fogyni, de lehet megunom és lehúzom inkább a wc-n a francba.
Sőt, van még 2 másik íz is, azokból is van még vagy 100 ml, ajjaj, inkább nem is számolom már.
Sok mindent, íme 2 lehetőség:
Oda ajándékozod valakinek, aki szívesen elszívja ilyen formában is. Ezzel máris jót tettél.
Átalakítod neked tetsző 3-as liquidre.
100%vg, és plusz aroma hozzáadásával több 3-as liquided lesz, ami finom is.
Ja igen, kiment a fejemből, hogy azt úgy kaptad.
Igen gondoltam rá én is hogy valahogy felhúzni de akkor abba kell plusz aroma is és akkor azokból az ízekből már nagyon sok lesz.
Az aromával nincs semmi bajom az egyik az Dandy Puff (azt kostoltam 0mg nikotin tartalommal és 70/30as alappal és isteni finom) a másik pedig valami görögdinnye és guava kombó.
Most amit vettem újat abbol csak 30ml-t kevertem be, mert kicsit féltem tőle H mennyire lesz édes, és még jó is mert nekem brutál tömény 10%ban.
Ismerőseim körében sem nagyon tudom odaadni senkinek mert ők is 70/30as alappal szívják.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.