Üdv, sziasztok! Mire lehet gyanakodni,ha lötyitől beszivásra ,összefut a nyál a számba,és folyton nyelnem kell? Túl édes a liquid, v lehet allergia a podfejre(huzalra)?
Szia László!
Nem vagyok sem alergiológus, sem gasztroenterológus, de ami Veled történik azt nem nevezném így elsőre heves irritációnak. Úgy hangzik, mint akinek egyszerűen mondva ízlik a leves és ettől megemelkedik a nyálképződése. Nem lehet, hogy tömény v. intenzív a keverésed, próbáltad már esetleg higítani?
Esetleg hűvösebb időben lecsapódhat a (nagy) gőz orrnyílásban, szájüregben. Csak tippelek…
A fémalergiáról vannak itt páran akiknek személyes tapasztalatuk is van, úgy olvastam az bőrön keresztül jelenkezik, pl. bőrpír…
tömény az tuti, más podban szivtam eddig ezt a lötyit azzal nem volt ilyen,most egy új podba végképp édesebb,és majdnem minden slukknál összefut a nyál a számba, és jön a nyelési inger, vagy csak simán a nyelési inger.
Az ki van zárva, hogy estleg a podon keresztül liquvid folyik a szádba, mert azt biztosan észrevennéd, én próbálnék higítani a levesen ízlés szerint. Ahogy nincs eleve elrendelt ízlés, úgy nincs eleve elrendelt higítás, töménység sem. Egy próbát megér, ahogy érzed…
milyen aroma,milyen keveréssel?
omerta almáspite, bombo supra reserve, bombo supra nutty, mindegyiket 50mlre kevertem kb.
A hatvanas flaskával ?
igen, cimkéig öntöm,az 50ml.
Ezek édesebbek,ha 50-50 alappal öntöd fel,billen a merleg a pg felé.
50/50készre is csináltam az 50mlt… oxvából ugyanez a lötyi fele ennyire se édes, és ott nincs ez a nyáltermelős dolog, sx puremax podban pedig 2x olyan édes… huzalra gyanakodtam, mert az oxva kanthal huzal, puremax meg ss316… Akkor lehet a lötyi túl édes.
Akkor a huzal anyag a becsapósabb…kanthalnál több aroma szokott kelleni legalábbis nekem
köszi! akkor mégse allergia,v irritáció,szimplán ennyivel édesebb az ss316os pori…
Nekem csokitortára tudja ugyanezt… Meg a pepperonis szalámis pizzára.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.