Pont ezért kell minél több huzallal tesztelni. Amelyik karcolás bevörösödik, ott a liba!
Karcolás megvolt vg-vel, pg-vel, 3-4 órát volt rajta, semmi reakció, sőt még puhább is lett.
Huha, ez már kihívás.
De kanthalt használok majdnem egy hete, és rosszabb lett.
Ha rendes cigit használok (tudom nem lenne szabad) kb fél nap és majdnem teljesen eltűntek a tünetek.
Használsz valamilyen ékszert (óra, karkötő, nyaklánc)? Mert fémallergia esetén azokon is észrevehető, hogy allergizálják a bőrt.
Csak orvosi fém.
A drip tip is fém?
Fém is volt, az utóbbi 2 hétben műanyag.
Ok szedjük össze hol tartunk
PG - VG allergia nincs
Fém allergia lehetséges
És ha jól olvastam 1 hónap használat után jönnek először a tünetek.
Az alapot/nikotint honnan veszed illetve mikori vétel? Milyen vattát használsz?
Szívás közben nem érzel fémes ízt, utóízt?
Iszol elég folyadékot?
Alapot :liquidhall, liquidcity, eliquidvg.
Friss mind, hűtőbe vannak.
Muji vattát használok.
Nincs fémes íz, iszok sokat, elégé szárít.
Viszont műanyag érzésem van, ami ráragadt a szájpadlásomra, utána semien ízt nem érzek.
Ezekkel nincs gond szerintem akkor.
A műanyagos érzés hát ez érdekes ami okozhatja az szerintem valami olvadt műanyag elem, tömítőgyűrű esetleg. Lehet megérne egy próbát szétszedni a tankot és megnézni a gyűrűk, hogy állnak.
Ami lehet még, hogy a liquidnek a műanyag flakonban való tárolástól lett műanyagos íze.
Egyébként a VG többlet hozzájárulhat főleg ha láncba szívod. Úgy láttam sodronyos tankod van ott lehet jobb lenne valami 50/50 alap ha már a PG allergiát kizártuk.
Coilt milyen gyakran cserélsz? Ha túl sokáig használsz egyet az is okozhat problémát.
Elég sűrűn mosom, most hogy tesztelgetem meik lötyi jó, huzalt is elég gyakran cserélem.
Az eredeti lötyi 70vg/30pg 10%aroma 3mg nikotin.
Nagyon jó íze volt, de már az sem jó.
Ez műanyag érzet nem egyből van 3-4 szipantás után.
Megprobálom ni200-at meg titánt.
Szia Van valami fejlemény?
Szia, köszi hogy kérdezed.
Helyzet változatlan.