Ezen az akción kívül korábban még rendeltem egy-két dolgot a hónap elején. Az egyik csomagot ma meghozta az Express One. Naná, hogy a másikat, amiben e-cigis cuccok vannak, a Posta intézi, meg is vámkezelték. Jó, csak 400 Ft-ot kellett fizetni… a semmiért. Remélem, most már az a csomag is megérkezik hiánytalanul.
Nekem ma jön a harmadik
Meg is jött…a futár már röhög mondjuk nem tudom, miért nem lehet 1 nap kihozni.
1-2 családtag is ellátva szerszámmal, kábellel.
Cukik voltak a kínaiak, 3 csomagon egybe pakolták.
Packeta ponton várakozik hogy majd ne legyek lusta aztán elcaffogjak érte
12 nap. Bravó ferdeszemű haverok
Ezek 103 % EU raktáros cuccok…
Magyar shop…hétvégén rendeltem tokot, ma eljutottak addig hogy már várják a postást akit hétfőn megrendeltek.
Grat kínaiak, akkor is ha raktáros.
Ja, volt szerencsém…még tv-t is úgy sikerült venni 2 éve…megjön dec 22-re. Aztán: 2 ünnep közt tuti lett belőle jan. 10
Ma,èn is megkaptam a csomagot.
Az oldalcsípő fogó élesebb,mint amit jelenleg használok,mèg a vattát is egyenletesen vágja.
A töltő adapter,egy 18650-es akksit,60 perc alatt feltölt.
Ami pedig a bitkèszletet illeti,azokat mèg nem próbáltam,de jó minősègű anyagnak tűnnek.
Összesègèben,minden termèkkel elègedett vagyok.
Ma használtam a bitkészletet. A “nyele” kemény műanyag. De nem is autoszerelésre való megért egy liter tej árát
Örülök, hogy tudtam tippeket adni, és (eddig) senki nem szívta meg.
Mellesleg az én cuccaim is megjöttek ma, csak pont meló közben jött a futár. Szerencse hogy más át tudta venni. Mondjuk ma nem vagyok otthon, szóval sajnos holnapra marad a csomagbontogatás.
Csak egy a baj: innen egyenes út vezet a Vásárlásfüggők topikjába… .
Kivéve, aki onnan gyütt
A bitkészlet ide is megérkezett. A nyél hát nem tudom mennyi csavar meghúzást fog bírni. A bitfejek befogó mérete is kisebb mint ami elterjedt, nem tudom mibe lehet majd rakni őket, ha meghal a nyél.
Mindegy, legalább van
Nekem van egy 20 éves készletem, amibe pont belemegyabban csak a nyél a jó amúgy finom munkához bírnia kell.
Ezzel készült képet nem dobnál fel? Mit tud mégis.
Hogyan gondoltad? Milyen képet? Még nem üzemeltem be.
Nem te linkeltem @redglobe -nak
Bocsi, elnéztem.