Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
Aliexpres ről rendelés változott mostanában akármennyit?
Elektromos cigaretta rendelése vagy behozatala lett e korlátozva vagy szigorítva? Mtlrta kazánt szeretnék rendelni tartozékokkal meg pár drip tipp et.
Nem tudom hogy mennyire kockázatos például vám ügyileg. Vagy hogy bontják e csomagomat és utána jön a bünti.
Vagy esetleg a 2Fdeal oldalról érdemesebb rendelni?
Nekem 39 napig jott a Brunhilde és postán kellett felvennem a csomagot de igaz hogy közbe jött a kinai újhold év és két hétig le voltak állva a szállítással de én sem kellett semmit pluszba fizetnem csak pont rosszkor rendeltem meg ezért több napot jött
Sajnos a legtöbb e-cigis cucc nem Choice, bár néha ki lehet fogni. Choice-t nekem mindig Express One hozza, általában 15 napon belül, de volt már 7 napos is. Ami nem Choice, az több hét és a Posta szállítja (meg ül rajta). Egy ilyen esetben vámkezelést is kellett fizetnem pár száz Ft-ot, de mindig minden megérkezett.
2Fdeal-ről én se rendeltem még, de érdekelne, mert láttam már náluk, ami jó lett volna.
2F-ről nyugodtan, bejáratott, korrekt hely.10 nap-3hét közötti átfutási idővel számolj velük( annyi nem szokott lenni, elég tempósak). Volt náluk egy pénzvisszafizetésig elfajult boltom, nem túl kapkodósan, de korrekten rendezték azt is.
Revolutom pont nincs, úgyhogy most kicsit találgatok, de ott új eldobós kártya létrehozásánál emlékeim szerint választható, hogy VISA/MCard legyen-e az új virtuális kártya. Az meg meg is oldja a gondodat
Ha bármit is számít, szerintem csak az egyszer használatos kártya nem működik. Healthcabin-ról rendeltem ott nem engedte. Aztán maradtam a bankkártyánál.