ALIEXPRESS Akció

Ilyen az én szerencsém: a 2 darabos kerámia csipeszből 1 ért célba, de legalább annak nincs baja. Amúgy is ellennék én 1-el szerintem, tarcsiba viszont jó lett volna a második. Na mindegy. :joy:

Furcsa… :thinking:
Az e havi rendelésből már minden megérkezett, egyedül egy szilkon lap nem, amit más forrólevegős fritőz-kiegészítőkkel együtt, ugyanattól az eladótól rendeltem. Azt valamiért külön postázták, méghozzá elsőként. Így lesznek az elsőkből az utolsók… Nem nagy veszteség, ha nem érkezik meg, de kíváncsi leszek.

4 kedvelés

Update: még tegnap este nyitottam is egy refund kérelmet, beleírtam hogy a két csipesz közül csak egyet kaptam meg, le kellett fotózni az összes cuccot amit küldtek a csomagjával, amin látható a különféle azonosításra szolgáló adatok, ezt csatolni kellett. Most néztem, és már el is fogadták a kérelmet, jogosnak ítélték meg, és 618.5 Ft-tot visszakapok. A két csipesz lett volna 700 forint körül. Így igazából durván 70 forintomba került ez a csipesz. :grinning:

4 kedvelés

Mondjuk ez a 618.5 nem tudom, hogy jött ki. 700 forintért rendeltem. Az áthúzott, eredeti ára 4100 környéke. Rendeléseket ha visszanézem, ott viszont 1237 Ft az ára, ennek a fele a 618.5. Csak nem értem, mert nem ezt az 1237 Ft-tot fizettem érte. Na mindegy, nem panaszkodok, csak furcsának találom. :smiley:

A hűtő szar, de a csipesz jó lesz​:blush:

6 kedvelés

Én szeretem azt a hűtőt. :slight_smile:

2 kedvelés

Mitől xar? Mi volt a cél? :slightly_smiling_face:

Az 510-es csatija sorjás, nem megy bele a kazán.
Allul az érintkező annyira fos anyag hogy elnyalta a kis csavarhúzóm​:saluting_face:
A cél az volt hogy a prime is érintkezzen a nem állítható modokkal. Nem sikerült​:sweat_smile: