Halló, halló, senkinek?
Az a francia vígjaték sorozat
Japánul Moshi Moshi
A most használt voopoo-m 77 mm, szerintem azon az egy centin nem sok múlik
Amúgy most felötlött bennem a kérdés, hogy ne kanyarodjunk el a témától sem annyira, hogyha külön veszem az alapot, mármint itthon floravitán a PG/VG-t és valahonnan máshonnan a 100as nikket, akkor a nikotinra milyen adót róhatnak? Gondolom az itthon elérhető 100as nikotint is szerzik valahonnan. Ott is lehet drágulás. Idén már nikotint kell majd venni és most eltöprengtem, hogy keresek én ennyit egyáltalán?
Hát…ezen most sok férfi felhördült…nem, nem én.
Szerintem számít, nekem 8 cm a max, pedig többször nekifutottam a 9-nek, de nem, nekem nem.
Ez persze egyéni szoc problem…
Tudod mit szoktunk írni ilyenkor
Ismétlem magam újra és újra, nem volt szándékos h elinditottam ezt a lavinát…
Nem tudok dönteni, úgyhogy így kapod a reakciót:
Én rengetek keresek…csak nem találok.
Nem lavina Robi. Erről beszélni kell, fontos dolog és itt senki sem a saját zsebe ellensége. Én nem igazán tájékozódom, nem bujom a webshopokat, sem a híreket. Zárkózott vagyok, ezért tőletek tudom mi folyik a 4 falon kívül. Úgyhogy kell beszélni erről is. Most elgondolkodtam, de kétségbe azért még nem estem.
Robi, nincs itt lavina.
Mind meghalunk, mindenki vegyen sok alaplevet, mert utána nem lesz mit színi…
Na jó, nem viccelődök ezen, szar lenne ha ennyire felvinnék az árát, és furcsa tendenciák mutatkoznak.
Én is spájzolgatom a nikotint meg van 2 liter alaplevem is, amit majd 2 literrel még megfejelek. Az elég 1 évre. Utána…nem tudom.
Én ezen nem aggódok, 100-as niket már most sem vehetnénk, azt mégis veszünk…
Persze. Csak én nem spájzoltam be. Más dolgom volt.
Apropó, aki még venne 100as niket, gondoljan rám is, viszont jó lenne ha hegyeshalom-debrecen vonalon lakna (m1,m0,m3),mert akkor be tudnék menni érte akár személyesen is. Posta nem alkalmas, mert ott van vám is…ami nem jó ötlet
A kérdés inkább az hogy majd mennyiért.
Nézd, amikor a kovid kitört majdnem éhenhaltunk, szóval én se vagyok az a felhalmozos típus, majd csak lesz valami.
Robi, szándékozom februárban venni, és ha gondolod nem arra lakom, de szívesen továbbítom foxin.
Most kb 5k a havi levesem ára…nem tudnak olyat mondani, ahol nem szarom le. Persze ez én vaggyok…
Erre céloztam.
Olyan még úgy sem volt, hogy valahogy ne lett volna.