Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

Halló, halló, senkinek? :sweat_smile:

Az a francia vígjaték sorozat :rofl:
Japánul Moshi Moshi :sweat_smile:

A most használt voopoo-m 77 mm, szerintem azon az egy centin nem sok múlik :slight_smile:

Amúgy most felötlött bennem a kérdés, hogy ne kanyarodjunk el a témától sem annyira, hogyha külön veszem az alapot, mármint itthon floravitán a PG/VG-t és valahonnan máshonnan a 100as nikket, akkor a nikotinra milyen adót róhatnak? :thinking: Gondolom az itthon elérhető 100as nikotint is szerzik valahonnan. Ott is lehet drágulás. Idén már nikotint kell majd venni és most eltöprengtem, hogy keresek én ennyit egyáltalán? :sweat_smile:

3 kedvelés

Hát…ezen most sok férfi felhördült…nem, nem én. :sweat_smile:

Szerintem számít, nekem 8 cm a max, pedig többször nekifutottam a 9-nek, de nem, nekem nem.

Ez persze egyéni szoc problem…

1 kedvelés

Tudod mit szoktunk írni ilyenkor :joy::face_with_peeking_eye::hugs:

1 kedvelés

Ismétlem magam újra és újra, nem volt szándékos h elinditottam ezt a lavinát…

1 kedvelés

Nem tudok dönteni, úgyhogy így kapod a reakciót: :sweat_smile::hugs:

Én rengetek keresek…csak nem találok. :joy:

Nem lavina Robi. :slightly_smiling_face: Erről beszélni kell, fontos dolog és itt senki sem a saját zsebe ellensége. Én nem igazán tájékozódom, nem bujom a webshopokat, sem a híreket. Zárkózott vagyok, ezért tőletek tudom mi folyik a 4 falon kívül. Úgyhogy kell beszélni erről is. :slightly_smiling_face: Most elgondolkodtam, de kétségbe azért még nem estem. :hugs:

2 kedvelés

Robi, nincs itt lavina.
Mind meghalunk, mindenki vegyen sok alaplevet, mert utána nem lesz mit színi…:rofl::rofl::rofl::rofl:
Na jó, nem viccelődök ezen, szar lenne ha ennyire felvinnék az árát, és furcsa tendenciák mutatkoznak.
Én is spájzolgatom a nikotint meg van 2 liter alaplevem is, amit majd 2 literrel még megfejelek. Az elég 1 évre. Utána…nem tudom.

1 kedvelés

Én ezen nem aggódok, 100-as niket már most sem vehetnénk, azt mégis veszünk…

2 kedvelés

Persze. Csak én nem spájzoltam be. Más dolgom volt. :sweat_smile:

Apropó, aki még venne 100as niket, gondoljan rám is, viszont jó lenne ha hegyeshalom-debrecen vonalon lakna (m1,m0,m3),mert akkor be tudnék menni érte akár személyesen is. Posta nem alkalmas, mert ott van vám is…ami nem jó ötlet

A kérdés inkább az hogy majd mennyiért.

1 kedvelés

Nézd, amikor a kovid kitört majdnem éhenhaltunk, szóval én se vagyok az a felhalmozos típus, majd csak lesz valami.

1 kedvelés

Robi, szándékozom februárban venni, és ha gondolod nem arra lakom, de szívesen továbbítom foxin.

Most kb 5k a havi levesem ára…nem tudnak olyat mondani, ahol nem szarom le. Persze ez én vaggyok…

1 kedvelés

Erre céloztam. :hugs:

1 kedvelés

Olyan még úgy sem volt, hogy valahogy ne lett volna. :blush:

3 kedvelés