Kinga, nagyon jó volt olvasni, így 4 év múltán is, még akkor is, ha most már teljesen mások az árak, de a lényeg még mindig az, hogy okosban még mindig olcsóbb a vapelés.
Magam részéről nem tudok igazán nyilatkozni az árakkal kapcsolatban, csak annyit, hogy mikor cigiztem, akkor 1,5 doboz ment el 1 nap. Vapelésnél van egy papíron 4ml-s dl kazánom amit 1 nap átlagban 4x töltöm, de ez vagy kevesebb vagy több szokott lenni. A vapelés kezdeténél mint ahogy mindenki, úgy én is, vásároltam ilyen olyan ízeket, aztán jobbnál jobb kazánokat, készülékeket, de szerencsére hardverileg hamar meg lett a bevált. Liquidből ezer féle, majd szépen lassan meglettek a kedvencek, de mint az lenni szokott, a kíváncsiság hajtott és jöttek újjak.
A lényeg, hogy nem tudom számszerűsíteni (pedig mindig kérdezik), de vásárláskor nagyban gondolkodom, és kitart 1-1,5 évig. Sajnos vagy nem sajnos, olyan kedvencet fedeztem fel, amiből csak longfill elérhető (Adams Vape), így drága nem drága, nekem kell és kelleni is fog. Persze ettől függetlenül szerencsére vannak aromák is amit szeretek. Szóval én nem tudom számszerüsíteni, és talán jobb is mert lehet kigúvadna a szemem
Jelen állás szerint nem bekeverve 47 longfill pihent a hűtőben, amit még tavaly októberben vettem.