Sziasztok!
Elkezdet bohóckodni az Akira Galactika modom. Bekapcsol, csak 4-5 tüzelés után lefagy, kijelző világít csak nem hevít. Ezt követően a beállított 11w. elkezd csökkenni szépen folyamatosan, mintha én csökkenteném le az értéket és megáll 1wattnál. Akkor a kijelzőn látom, hogy hevít, de hát 1w…
A másik jelenség, hogy átvált abba a menübe, ahol a vezetéket kell állítani és végig kezdi pörgetni NI80-SS stb. amit csak az akksi kivételével tudom csak megállítani.
Szerintetek valami firmware frissítéssel lehetne javítani, vagy kuka?
Gondolom SW is csinálhat ilyet, akkor valószínűleg sokan belecsúsznak, lesz rá más hasonló példa is.
Beázás csinálhat még ilyet. Tapasztalatból hallottam.
Próbáld meg szétszedni, kitöröl, pucol, esetleg elektronikai tisztító spray, megszárad, összerak, mit veszíthetsz…
Ha minden kötél szakad, fiók méllye. Valakinek esetleg segíthet egy alkatrész belőle, ilyet is olvastam már valahol…
Kidobni igazán vétek lenne…
Már szétkaptam nagy hibát nem találtam, kifújtam sűrített levegővel, bár nem volt poros. Egyszer kétszer megsüthette a nap, mert melózni hordom…
Napon felejtést nekem is volt alkalmam kipróbálni, nálam elszállt a képernyő, a funkciók így egy kis idő után használhatatlanná váltak. Nálam így.
Kezdetben sok vape cuccot sikerült kinyírnom, mint “e-cigaretta kockázat elemző”. Főleg beázás és törés kategóriában.
Szerintem is szennyezett, át kell mosni a panelt, kontaktozni a gombokat, aztán kiderül…lehet, hogy egy gomb beragadt, vagy átvezetés miatt egy funkció. Fogkefe, alkohol V. féktisztító.
Még egy esélyt adok neki egy újboli szétszedés - alkohol - fogkefe…
Szia!
Talán még a factory reset, azaz a gyári beállítások visszaállítása opciót is érdemes kipróbálni.
Megpróbálom köszönöm.
Némi zárlat van az segít amit @Zoli76 mond..
Én is ezt gyanítom, hogy a napon jól felmelegedett, majd a klimával lehűtött autóba páralecsapódás… ma bütykölök.
Ha kompresszorral fújtad ki és nincs rajta olaj leválasztó akkor lesz mit takarítani..
Nem olajos…
Azért a nyomtatott áramkörök forrasztásai nagyon közeliek egy pici rövidzárat okozó pára okozhatja a jelenséget a kérdés az, hogy végleges a takarítást követően megszünő a hiba, vagy valóban fiók várva az alkatrész keresőket…
Nem okoskodni szeretnék,de a pára a klíma hőcserélőjén csapódik ki és nem a felmelegedett dolgokon. Ezzel az erővel a mobiltelefonok vagy mondjuk a kulcs távirányitója is megmakkanna hamar.