Akira Galactika

Sziasztok!
Elkezdet bohóckodni az Akira Galactika modom. Bekapcsol, csak 4-5 tüzelés után lefagy, kijelző világít csak nem hevít. Ezt követően a beállított 11w. elkezd csökkenni szépen folyamatosan, mintha én csökkenteném le az értéket és megáll 1wattnál. Akkor a kijelzőn látom, hogy hevít, de hát 1w…
A másik jelenség, hogy átvált abba a menübe, ahol a vezetéket kell állítani és végig kezdi pörgetni NI80-SS stb. amit csak az akksi kivételével tudom csak megállítani.
Szerintetek valami firmware frissítéssel lehetne javítani, vagy kuka?

3 kedvelés

Gondolom SW is csinálhat ilyet, akkor valószínűleg sokan belecsúsznak, lesz rá más hasonló példa is.

Beázás csinálhat még ilyet. Tapasztalatból hallottam. :roll_eyes:
Próbáld meg szétszedni, kitöröl, pucol, esetleg elektronikai tisztító spray, megszárad, összerak, mit veszíthetsz…

Ha minden kötél szakad, fiók méllye. Valakinek esetleg segíthet egy alkatrész belőle, ilyet is olvastam már valahol… :wink:

Kidobni igazán vétek lenne… :pinched_fingers:

6 kedvelés

Már szétkaptam nagy hibát nem találtam, kifújtam sűrített levegővel, bár nem volt poros. Egyszer kétszer megsüthette a nap, mert melózni hordom…

6 kedvelés

Napon felejtést nekem is volt alkalmam kipróbálni, nálam elszállt a képernyő, a funkciók így egy kis idő után használhatatlanná váltak. Nálam így.

Kezdetben sok vape cuccot sikerült kinyírnom, mint “e-cigaretta kockázat elemző”. Főleg beázás és törés kategóriában. :woozy_face:

6 kedvelés

Szerintem is szennyezett, át kell mosni a panelt, kontaktozni a gombokat, aztán kiderül…lehet, hogy egy gomb beragadt, vagy átvezetés miatt egy funkció. Fogkefe, alkohol V. féktisztító.

7 kedvelés

Még egy esélyt adok neki egy újboli szétszedés - alkohol - fogkefe…

7 kedvelés

Szia!
Talán még a factory reset, azaz a gyári beállítások visszaállítása opciót is érdemes kipróbálni.

7 kedvelés

Megpróbálom köszönöm.

5 kedvelés

Némi zárlat van az segít amit @Zoli76 mond..

7 kedvelés

Én is ezt gyanítom, hogy a napon jól felmelegedett, majd a klimával lehűtött autóba páralecsapódás… ma bütykölök.

7 kedvelés

Ha kompresszorral fújtad ki és nincs rajta olaj leválasztó akkor lesz mit takarítani.. :grin:

7 kedvelés

Nem olajos…

6 kedvelés

Azért a nyomtatott áramkörök forrasztásai nagyon közeliek egy pici rövidzárat okozó pára okozhatja a jelenséget a kérdés az, hogy végleges a takarítást követően megszünő a hiba, vagy valóban fiók várva az alkatrész keresőket…

5 kedvelés

Nem okoskodni szeretnék,de a pára a klíma hőcserélőjén csapódik ki és nem a felmelegedett dolgokon. Ezzel az erővel a mobiltelefonok vagy mondjuk a kulcs távirányitója is megmakkanna hamar. :wink:

1 kedvelés