Én mind a DL-t mind az MTL- magasabban járatom. Egy duál tekeréses DL-nél egész magas értékekig el lehet jutni
A 30-40W az nálam pont holttér, a legalacsonyabb DL is min 45, de inkább 50-70. Mármint nálam, de sztem ezek nem extrém értékek. Ha csak egy Vaporesso GT8 porit veszek alapul, annak az ajánlott tartománya 60-110W.
Töltésnék el kell zárni a levegőzést?! Ez számomra új, de hasznos információ! Igen Fehér Tamás videóiból már elég sokat megnéztem, köztük a GTX One-osat is! Igen, láttam, hogy el kell fordítani a porlasztót picit. Nem tudom, nekem a két tömítéses jobban bevàlt! a 0.8-ast én is ilyen 15-6 watt között használom. A levegőzés pedig 2-3 lyuk van nyitva. De van, hogy egy sem. Ennyire még nem értek hozzá, hogy magasabb wattnál több levegő kell. De biztos vagyok benne, hogy jó helyen vagyok itt köztetek!
Meg úgy az épített tankokhoz sem értek. a tekerés meg a vattázás. Egyelőre teljesen kínai ez a része.
Pedig,nem is annyira bonyolult ám.
Ezt most nem értem…egy levegőlyuk sincs nyitva?Azt,hogy?Akkor nem is jön belőle semmi.Mindig elzárom a lyukakat ugye amikor tankolok.És van,hogy elfelejtem visszanyitni…na az gáz
Én is felejtettem már zárva a levegőzőt, picit kellemetlen, de amíg van liquid a vattában semmi rossz nem történhet.
Ajánlatos igen, bár a mai porlasztók már nem engednek át úgy mint régen. De sosem lehet tudni, érdemes elzárni, hogy megmaradjon a vákuum a tartályban.