Túlrendelhette magát aromával…
Ha esetleg valakit érdekelne akkor ott van a Not Okey(Nem oké) is,Dylan elég sokat vapel.
Ma láttam a Szupercella c. filmet ebéd után.
Alec Baldwin vapelt benne, egy jelenetben, autóban.
Amúgy egyszer nézős max
Cserélték a mod-on a tankot,benne a folyadékot,azért alakult úgy a story.
Kb egy hónapja néztem meg(kijött hozzá a magyar sub is)és szerintem teljesen jó/érdekes volt.Bár inkább egy random startup cég felemelkedése-bukása van a középpontban,de érdekes volt öszefoglalva végignézni ezt a egész folyamatot,hogyan képesek egyszerű anyukák és persze a kocsog politikusok tönkrebacni egy többmilliárdos céget
Mellesleg nem akarom elhinni,hogy ilyen naivak voltak a tulajdonosok,vastagon benne voltak a bukásban,meg is érdemlik,mert a fiatalságra szabadítottak egy újabb függőséget,csakhát az a qrvasok $$$$$ ,na annak nem egyszerű ellenállni…valamilyen szinten érthető a hozzáállásuk,nem merném megígérni,hogy a heylükben felelősségteljesebben döntöttem volna.
Én nem csábúlnék el a sok pénztől. Aki nem hiszi tegyen próbára!
Engem sem izgat a pénz…
…
.
.
.
.
.
Nyugtat
Társas játék (2011) magyar gyártású HBO szappanopera, igazán kíváló szereplőgárdával.
A második évadban, Léna rendszeresen a halott anyukájával beszélget, aki még mindig jól tartja magát, hiszen e-cigarettát használ és nem valami közönséges bűzrudat:
De mocsok volt ez a fajta …
E-health volt az első próbám…nem is tudom hány szál cigit ígért a doboz. 10 “patronnal” másnapra elszívtam.
Tegnap éjjel kezdtem el nézni,egyenlőre “teccik”.
A mozifilm nagyon ütős volt számomra.
A sorozat valahogy lassabbnak tűnik a filmnél, de az egyedi stilus simán elbírja, sőt
Igen nekem is ez az első észrevétel
de,mindennel együtt tetszik.
Trópusi gyilkosságok - 3. évad - 3. rész
Szőke csaj a medence szélén mod+tank kombó.
Képet még nem találtam, most megy a TV4-en.