Rosamund Pike: I care a lot
Ezt a filmet én is említettem itt. Le lehet már kalózkodni valahonnan?
Én magon találtam meg.
Ezt az oldalt nem ismerem, de Ncore-on fent van.
Jaja, ezt mondom én is. Virágnyelven.
Nem ismerem a titkosírást, sem a titkos kódokat.
MC Hawer is vapel.
Oh, tényleg. Róla el is feledkeztem. Pedig még talikra is eljárt… Sajnálom Őt, mert a zenéje alapján ítélték meg egy bizonyos csoportban, máshol nem is volt tag. Hívtuk anno ide, de nem válaszolt. Meg is értem azok után…
Az Amazonos Amerikai istenek (elkaszálták, hüpp) sorozatban a techsrác is e-cigizik.
Öhmm… azt, hogy mi van a tankban… inkább hagyjuk.
A vaper gondnok bácsi a dilinós tudósnak:
- “Olvastam az interneten, hogy a nikotin megvéd a koronavírustól.”
Ezek vagyunk mi (Stuck together) francia filmvígjáték.
A franciák bájos családi-mozija a karantén időszakról.
- Az biztos, a franciák tudnak magukon röhögni, még ilyenkor is.
De az már csak ízlés dolga, kell-e ezzel viccelni? A készítők legalább is megpróbálták…
Hétvégén, sokadikra a Konroll mellett, megnéztem egy 2017-es filmet. Egy filmzenés cikkben hivatkoztak rá és még nem láttam. A főszereplő állandóan zenét hallgat és a filmbeli jelenetek is zenére, ritmusra lettek vágva. A címe, Baby Driver. A címszereplő a Tokyo Vice-os srác (még @Deepfreeze ajánlotta azt a filmsorozatot) és Flea (Red Hot Chilli Peppers) is kapott egy kis epizód szerepet.
Jó film.
…és van benne egy jelenet, amiben előkerül egy csinos villanycigaretta is.
Ötvös András színész is vapel a A tanár c. sorozatban.Első epizódok egyikében az ablakon kihajolva.Sajna képet nem találtam.
Szerintem a Wednesday c. sorozatban is láttam vapelést. (Persze nem ezért tetszett).
Emily Párizsban (Netflix sorozat) , csak 1 jelenet, de ott van a vape
Simán el tudom képzelni, hogy a Lepetit vagy a Kumulus volt a “szponzor”
Nem film és nem sorozat, de visszatérő nézője vagyok ennek a csatornának…
…és kit látok benne vépelni??? Ferenczi Gyurit, a szájharmónika virtuózt:
[1]
Gyerekek! Zenészt vagy bárkit zenéről ilyen szeretettel beszélni már régen hallottam, érdemes végig nézni. Oltári nagy fazon. ↩︎
Bocs, csak az első 5 percet hallgassátok meg, igazi R&R story a javából.! A többire nem emlékszem…
Netflixen a mexikói diablero című sorozatban egy karakter is vapel.
https://fb.watch/jlR4FDE0tm/
Nézhető sorozat.
Általában, a Francia filmekben azért olykor felbukkan.
Ezúttal a Bazi Nagy Francia Lagzik 3. részében.
McDonald és Dodds: Belvedere című epizodjában(3. évad 1. rész) megjelenik a vapelés. Sajnos egy gyilkossághoz és egy öngyilkossághoz van köze a gőzölésnek.
A sorozatbaráton megtalálható a sorozat ha valakit érdekel.