Sziasztok! Lehet buta kérdés de a vépelés nem emeli meg a vércukorszintet? Van erről valakinek tapasztalata?
Személyes tapasztalat kicsit más, de ismerek cukros usereket. Semmit nem befolyásol. Nekem vape mellett is gyakran leesik a cukrom, bár az az én hibám. Későn eszem.
Nem emeli meg.
Párom diab.dolgozik,mindketten vape-elünk.Mértünk is használat közben cukor szinteket,soha semmi változás nem volt vape miatt.
Nem az egyén véleménye tapasztalata ebben az esetben a döntő, hanem az anyag leírása, amit használunk.
A PG/VG re gondoltál úgy hiszem, amiből az egyik összetevőnél a cokor helyettesítésére is használt Glicerin E422 (a sűrűbb folyadék: 1liter, 1,25kg) Wikipedia:“Kalóriatartalma kevesebb mint a cukoré, édessége a cukor 60%-a, viszont nem emeli a vércukorszintet, nem tápanyaga pld. a fogszuvasodásnak, baktériumoknak sem.”
Meglátásom szerint emelheti a vércukorszintet, és a vérnyomást is. Pl. ha a hardver indokolatlan sebességgel ér földet kellő magasságból. Ez esetben a szívritmuszavarra is hatással lehet. Ha a pótakksi is lemerül egy erdő közepén, amikor elfelejted zárolni a + - gombokat és nagy watton lefüstölöd a tekerésedet, és sorolhatnám. Sőt a vércukorszint emelésnél komolyabb élettani hatásokat is tud produkálni. Idegrángás, tikkelés, szem könnyezés, lábrángás, artikulátlan hangon elmormolt összefüggéstelen káromkodások megszakíthatatlannak tűnő zsigerböl feltörő folyamata.Bocsi,ha elkomolytalankodtam a kérdés eredeti irányát.
Szia! Köszönöm a hozzászólásodat. Bölcsebb maradtál volna ha csendben maradtál volna!
Péter, ennyi tréfa bele kell, hogy férjen!..és amúgy helytálló amit írt
Bocsi, ha kommentem épp rossz hangulatban talált el. Nem volt szándékom sérteni senkit. Van úgy, hogy valami nem megy át. További szép napot neked is, és kellemes vapelést!
Természetesen nem haragszok nincs bennem rossz érzés további szép napot
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.