Ma végre rászántam magam,hogy megkóstoljam a már egész jól beérett Irish Coffe-t,ami számomra azért különleges,mert koffein érzékeny révén messziről kerültem eddig még a capuchinót is,persze ehhez párosúlt pár koffein mentesnek mondott és mégis rosszúllétet kiváltó,mégcsak ízben sem jónak mondható lötyök iszogatása,kérdeznék sokan,hogy akkor miért is lényeges pl számomra a kávé,mert imádom az illatát sőt az ízét is és visszakanyarodva a vapeléshez így remek lehetőségem nyílik kávés ízek élvezetére,mert ezek tényleg nagy valószinűséggel koffein mentesek!Nektek volt e hasonló élményetek a vape által?
7 kedvelés
A gin-tonik volt az, amit fura ízlésem miatt folyékony formában nem tudott befogadni a szervezetem. Illetve csak úgy, hogy a pohár aljára pár csepp gin, majd egy hordónyi tonik. Azért ez nem az igazi. Viszont érdekes módon gőzöléshez tökéletesnek találom. És nagy rajongója vagyok azóta is.
4 kedvelés
Ebből nálam a 10% ék soknak bizonyúlt viszont 7-8% on tökéletes,kell az érés ennek is,első 2 hétben fura utóíze volt,már már célozgattam vele gondolatba a lefolyót és szerencsémre békén hagytam,mert kikerekedett egy jó kávés íz belőle
4 kedvelés
Alkalomadtán ajánlom a Bombay Sapphire Gin -t, a többit én sem szeretem, de ebben olyan gyógynövényes ízeket érzek.
2 kedvelés
Köszönöm a tippet!
2 kedvelés
Én már próbáltam koffeines liquidet, úgy megpörgetett mint vasorrú bábát a mágneses vihar.
5 kedvelés