Megfogalmazódott bennem egy kérdés. Mindenki kezdi a vapelést valamivel. Aztán tovább megy valamerre. Kinek,melyik tank volt az, amelyik átütő eredményt tudott felmutatni. Mikor érezte, hogy a vapelésben több van mint addig gondolta. Amelyik új világot nyitott teljesen az előzőekhez képest. Kíváncsi lennék,kinek mi.
Kayfun 3.1
Talán a Tigris, de csak a terepmintás
Expromizer v4 volt az első ilyen. És ez töretlenül dobogós is.
Brünhilde. Azzal kedődött az igazi MTL-ezés.
Az az egyetlen alkalom, amikor tökéletesre sikerült brunhilde
A nevébe szerettem először bele…ja, nem ide maganvéleményem szerint, a “Brünci” egy mazochista borzalom, minden tankok hátrányai összegyúrva. Minden tiszteletem a sikeres felhasználók felé
11éve a kanócos Helix …és ez komoly
9éve Kanger protank 2,
7éve a Dvarw K,
2 éve Galaxies RTA,
Idén Ammit RTA és Intake DL RTA
Ja a Helix tényleg jó volt…
Legelső tankom valami BVC porlasztóval üzemelő Evod szetthez kapott csoda, a cigizés után azonnal elkapott a feeling. Majd Vivi nova, Kangertech Protank, de ezek nem adtak jó élményeket, főleg az üvegszálas Protank. Utána Melo 2 RBA-val, Subtank mini RBA-val, később a Taifun GT1, Kayfun V3, V4. De ki emlékszik már…
Háát…én amiatt buktam el részben az első vape fénykoromat
Helix előtt még nagyon kezdeti technikai próbálkozások voltak…nekem mind hegyilevegő volt…maradt is az analóg. Pl cigi utánzatú e-cigi ami világított pirosan a végén mikor szívtam De kb 16 éve még ennél is puritánabbat teszteltem…az még az illúzióra sem adott nagyon
Sosem jöttem rá, mi volt benne az az émelyítően finom liquid mármint az E-health förmedvényben.
Helix égett és folyt. Még a BUD meg a Cartomizerek is stabilabbak voltak. Csakhat th meg nagy gőz nem volt, a BUD meg kb. 1.2 ml-es volt.
Amúgy a Helix rusnya is volt a maga módján
Nem emlékszem semmi problémára a Hélixel…de lehet…rég volt
Lehet, hogy neked gondtalan volt. De nekem volt nem egy gyártótól. Nem szerettük egymást
Az első egy Melo3 tank volt, amivel leszoktam az analógról.
A második egy Vandy Vape Mato RDTA, amivel leszoktam a porlasztókról
Elsőre sikerült jól tekerni, vattázni, nem folyik, nem könnyezik és bomba íze van.
Mikor elindultam ezen az úton, majd ahogy egyre jobban élveztem az utazást. Beszèlgetésekből, tapasztalatból megállapîtottam ez egy ilyen göröngyös utazás. Szörcsög vagy köpköd, könnyezik-folyik, sipol-pufog. És egyszer csak kezembe került a Dvarw! Felsorolt problémákkal, jelenségekkel elfutott a cica. Azt hittem álmodom, és hála égnek azóta is ebben az álomvilágban élek! Számomra a Vapelés alfája és omegája.
Báááájjjkkkááá V9, SE!
Rólad el sem tudtam volna képzelni