A nagy magyar e-cigi helyzet 2012-től napjainkig

Nah, erre varrjatok gombot :slightly_smiling_face:
A siker érdekében még az ajtót is kinyitottam…és bejött :grin:

8 kedvelés

Megmutattad a nagyok, hogyan csinálják!! :joy: :joy:

8 kedvelés

Akkor nem árulom el, hogy amúgy is így vagyok vele, csak érdekel, hogy mi lesz, főleg a fő komment miatt amire válaszoltam eredetileg ma. :grinning::grin:

5 kedvelés

Figyusz, valahogy lesz. Én pl aroma nélkül tolom, legvégső esetben (de az már tényleg a vég) a nikotint így is belehet juttatni a szervezetbe. Annyi, hogy ha másból nem is legalább pg alapú nic-ből tárazz mélyhűtőben jóelőre. :point_up: Aztán hogy sütőrum aroma :slightly_smiling_face: vagy nívós cucc kerül-e bele majd az idő eldönti

8 kedvelés

Tudjuk, netbank mutatja hogy helló…:roll_eyes::grin:

7 kedvelés

Mert egy rahedli olyan buta van, aki csak akkor veszi észre hogy éhenhalt vagy lerokkant, mikor ez bekövetkezik :nauseated_face:de hát nem mehet ez örökké, tizenéve copjuk, 5 éve exponenciálisan.

7 kedvelés

Ha, hiszed, hogy nem. Túl sok van belőlük és egész jól csinálják, hogy még több legyen. :frowning:
De ne legyen igazam!

2 kedvelés

Sziasztok.

Már egy jó ideje csak némán olvasgatom ezeket a hireket. Vasarolgatok, van szerintem több mint 100 aromam 10 es 30ml-es kiszerelesben, pg vg-t nemsokara rendelek vagy 10-12 litert, szoval egy darabig el leszek :slight_smile: viszont lenne par kerdesem. Most ami megy, az alapjan, csak a szállítás szűnik meg magyarorszagra, es megemelkedik egy kicsit az ára az aromaknak?
Vagy a szlovak-roman-horvat és mindenhol megszűnnek a boltok??? Ha nem, akkor kocsiba pattan az ember, kimegy bevasarol 1 évre es kész. Vagy nem ennyire egyszerű? Vagy van még valami ami felett atsiklottam?
Mert ha kint lehet vásárolni, akkor össze beszélünk páran, beülünk a kocsiba es kimegyünk például miskolcrol 5-6-an kassara kávézni egy jot :slight_smile: meg kifosztani egy vape boltot :slight_smile: nem?

Vagy teljesen rosszabb a kilatas vape fronton?

4 kedvelés

Szerintem ez a legrosszabb ennél csak jobb lehet…

7 kedvelés

Szia! Az ilyen hozzáállással biztosan mindig megfogjuk találni a megoldást a beszerzésre … :heart:
Jelenleg amit tudunk ,hogy a shoppok nem szűnnek meg . Kimenni és beszerezni ezután is lehet . Ár mivel milliliter alapú jövedéki a standard ezért pl az aromáknál nem lesz annyira kiugró az emelés.
Pg-vg beszerezhető itthon is olcsón .
Ami kimagaslóan emelkedni fog az a shortfill.

Ami nagyon drága lesz … Jelenleg még csak szlovák árak alapján … Az A Nikotin mivel abból ml-ben K…a sok kell ,ha valaki magas nikotinnal vépel …

Akivel beszélgetek mindenkinek azt tanácsolom ,hogy főleg nikotin az amiből tárazzon be és,ha tud és szeretne akkor szépen fokozatosan csökkentse a nikotin mennyiséget a keverésekben!

7 kedvelés

én már csak abban reménykedem, hogy ha minden kötél szakad, akkor akad 1-2 vállalkozó szellemű barát odaát, aki bevásárol és utána elküldi :smiley:
de amúgy a kiautózás is egy opció valóban, csak basszus… telekocsi helyett televép’ … haha. a jövedékit még értem, kell ebből a tortából is egy szelet. de ezt a komplett zero tolerance-t, ezt nem tudom hova tenni. pedig épp már kezdtem megörülni, hogy a havi ilyen jellegű kiadásaimat több, mint felére csökkentettem az erre való átállással, aztán most várhatom az öltönyös úriembereket miután rendeltem egy webshopból. naccerű’

4 kedvelés

Szerencsere engem a nikotin nem erint, mar tobb mint 1 eve nem rakok bele, engem az izek es a nagy goz erdekel :slight_smile:

8 kedvelés

Remélem igazad lesz!!

7 kedvelés