Nah, erre varrjatok gombot
A siker érdekében még az ajtót is kinyitottam…és bejött
Megmutattad a nagyok, hogyan csinálják!!
Akkor nem árulom el, hogy amúgy is így vagyok vele, csak érdekel, hogy mi lesz, főleg a fő komment miatt amire válaszoltam eredetileg ma.
Figyusz, valahogy lesz. Én pl aroma nélkül tolom, legvégső esetben (de az már tényleg a vég) a nikotint így is belehet juttatni a szervezetbe. Annyi, hogy ha másból nem is legalább pg alapú nic-ből tárazz mélyhűtőben jóelőre. Aztán hogy sütőrum aroma vagy nívós cucc kerül-e bele majd az idő eldönti
Tudjuk, netbank mutatja hogy helló…
Mert egy rahedli olyan buta van, aki csak akkor veszi észre hogy éhenhalt vagy lerokkant, mikor ez bekövetkezik de hát nem mehet ez örökké, tizenéve copjuk, 5 éve exponenciálisan.
Ha, hiszed, hogy nem. Túl sok van belőlük és egész jól csinálják, hogy még több legyen.
De ne legyen igazam!
Sziasztok.
Már egy jó ideje csak némán olvasgatom ezeket a hireket. Vasarolgatok, van szerintem több mint 100 aromam 10 es 30ml-es kiszerelesben, pg vg-t nemsokara rendelek vagy 10-12 litert, szoval egy darabig el leszek viszont lenne par kerdesem. Most ami megy, az alapjan, csak a szállítás szűnik meg magyarorszagra, es megemelkedik egy kicsit az ára az aromaknak?
Vagy a szlovak-roman-horvat és mindenhol megszűnnek a boltok??? Ha nem, akkor kocsiba pattan az ember, kimegy bevasarol 1 évre es kész. Vagy nem ennyire egyszerű? Vagy van még valami ami felett atsiklottam?
Mert ha kint lehet vásárolni, akkor össze beszélünk páran, beülünk a kocsiba es kimegyünk például miskolcrol 5-6-an kassara kávézni egy jot meg kifosztani egy vape boltot nem?
Vagy teljesen rosszabb a kilatas vape fronton?
Szerintem ez a legrosszabb ennél csak jobb lehet…
Szia! Az ilyen hozzáállással biztosan mindig megfogjuk találni a megoldást a beszerzésre …
Jelenleg amit tudunk ,hogy a shoppok nem szűnnek meg . Kimenni és beszerezni ezután is lehet . Ár mivel milliliter alapú jövedéki a standard ezért pl az aromáknál nem lesz annyira kiugró az emelés.
Pg-vg beszerezhető itthon is olcsón .
Ami kimagaslóan emelkedni fog az a shortfill.
Ami nagyon drága lesz … Jelenleg még csak szlovák árak alapján … Az A Nikotin mivel abból ml-ben K…a sok kell ,ha valaki magas nikotinnal vépel …
Akivel beszélgetek mindenkinek azt tanácsolom ,hogy főleg nikotin az amiből tárazzon be és,ha tud és szeretne akkor szépen fokozatosan csökkentse a nikotin mennyiséget a keverésekben!
én már csak abban reménykedem, hogy ha minden kötél szakad, akkor akad 1-2 vállalkozó szellemű barát odaát, aki bevásárol és utána elküldi
de amúgy a kiautózás is egy opció valóban, csak basszus… telekocsi helyett televép’ … haha. a jövedékit még értem, kell ebből a tortából is egy szelet. de ezt a komplett zero tolerance-t, ezt nem tudom hova tenni. pedig épp már kezdtem megörülni, hogy a havi ilyen jellegű kiadásaimat több, mint felére csökkentettem az erre való átállással, aztán most várhatom az öltönyös úriembereket miután rendeltem egy webshopból. naccerű’
Szerencsere engem a nikotin nem erint, mar tobb mint 1 eve nem rakok bele, engem az izek es a nagy goz erdekel
Remélem igazad lesz!!