Azért pár gyakorlati tipp: Az 510 -es csavarjai nem lazák? Nekem sem volt hozzá szerszámom, az egyenes óráscsavarhúzók közül, amelyik épp beszorult, próbáltam meghúzni. Valami két nagyon kicsi torx csavart láttam a képen, akár az Innokin -nél. Talán az egyik leghitványabb ez a 2 apró csavaros megoldás. A gombokat szívogasd meg, ha levegő jön mellettük, akkor cseppet sem vízálló, ha liquid, akkor az volt a ludas. Ehhez idáig még szétszerelni sem kell. Ha nem beázás okozta, akkor egyszerűen selejt volt. Milyen idős készülékről beszélünk? Ja, írtad, “nem túl régen”…
Véleményem szerint (továbbra is) elektronikus hibáról lehet szó. Mint leírtam az akkumulátor kivételével és visszahelyezésével a probléma megszűnt. Most éppen jól működik.
Minden modom és tankom állandóan csont száraz. Utálom ha picit is “ragad” vagy sikamlós a technika. Ez a heppem, erre mindig kínosan ügyelek.
Szerencsére elég komplex műszerész csavarhúzó készlettel rendelkezem, nem okozott gondot az 510-et lefogató csavarok ellenőrzése. Szilárdan állnak a helyükön, egyik sem lazult fel.
Most már a gyári dobozában pihen új lehetőségre várva.
Köszönöm, hogy velem együtt törpöltél a probléma okán és megoldási lehetőségén.
2020.októbere óta pusztítok egy Argus-t. Örömmel és hibamentesen boldogítjuk egymást. Úgy tudtam a Voopoo egy megbízható alap készülék.
Sajna a voopoo leszerepelt nálam az első napon! Nem hajtotta meg a bersit
Szervusz !
Igen az !
Ismét leírom 3 voopoo terméket kukáztam !
További szép napot !
Szia! És mi lett a sorsa? Visszaküldted? Pontosabban mit jelent az, hogy nem hajtotta meg a bersit?
Csak annyi volt nem adta meg neki a 15-20 wattot. Mintha letiltotta volna. Gyenge volt. És ugrált rajta az ohm érték. Porlasztokhoz tervezték.
Nekem soha nem volt voopoo cuccom. Egy havernak volt voopoo drag s kit, (a beépített akkus) ment neki kb 1 évig, aztán egyszer csak megadta magát. Folyton kapcsolt ki. Bekapcsolta, aztán a 2ik, 3ik slukknál kapcsolt is ki… Engem annyira nem fogott meg a voopoo termék…
Elég gyengusz elektronika lehetett… 20 watt az semmi.