Ez mind elég kicsi, és mind kivehető akksis.
Látom már kokszol a bájka. ![]()
Mindig
de ezek a liquidek ilyenek ![]()
![]()
ismeros
a jelenlegi bananos sutis vonal, amibe meg bele vagyok buzulva, kiakaszt, h sokkal sokkal masabb, mint a dinnyes. eg es fold ![]()
Én a banánost nagyon akartam szeretni (mert egyébként a banán az egyik kedvenc gyümölcs), de liquidben egyik sem jött be. Pedig legalább 6-7 félét próbáltam
A Zoli banánja nálam egész jó, de az is kicsit mesterséges
(se címke, se papírdoboz) Al Carlo alap, ha jól emlékszem.
Nekem is épp a banános gyilkolja a v9-et, már 2 ml után megjelent a fekete gyász a tankban. ![]()
Egyébként elárulom, hogy kb 5 perce tekertem újra, csak lusta voltam elmosni a tankot. A vatta nem úgy néz ki, mint a liquid ![]()
Banánosból a gorilla v2 ami ízlik
bár pici kókuszt is érzek benne ![]()
Neked is van? ![]()
![]()
Jogos. Zoli76 banánja..nem máté.
Ami azt illeti,az enyém mellett sem áll rendőr ![]()
![]()
Hallod az még nekem is nagy ![]()
van amelóban 64 és villás kulcs talán az a méret .
Gyengék vagytok. ![]()
Jó régi … ![]()
kicsit elírtad, de értjük
…az már vízipipa méretű lenne ![]()
Nekem azt mondtàk kis bohóc nagy cirkusz .. akkor engem át….tak ![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként kövezzetek meg de nagyon adja az a pink mod. ![]()
Am egy kazán ami kicsit alacsonyabb, rövidebb szipka és már is akkora a méret amit még kényelmesen használsz , viszont a mostani kazán szekcióra én sem venném meg, mert a derekamhoz kellene tartanom hogy szívni tudjam olyan hosszú
(164cm tömény erőszak ) ![]()
![]()
Am meg a jóbol mindig keveset adnak.
A pico vonal kivehető akkuval szerintem passzolna hozzád, vagy egy BPMods warhammer , van pink is
vagy egy jó sbs mod.
Virtuálisan megköveztelek ![]()
Köszi ![]()

![[True Vaper] Sírva röhög](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/7/c/7c669ad0d7029bc0a9ddf0f33d46efe100d33880_2_180x180.webp)
![[True Vaper] Passz](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/6/2/6280f4ac8733de4e5ba987da0d0bd823b59ba372_2_180x180.webp)