Én szeretem ha serceg, a pattogás más, de a sercegéssel jelzi, hogy jól porlaszt.
Én szenvedtem a berserker v2 minivel, nem jöttem rá miért kapok pár slukkonként dry hitet, pedig a tekerés klappolt. Aztán próbálkoztam ezzel a laza tekeréssel, ritkítással, azóta nem adnám semmi pénzért.
Árulja már el nekem valaki, h mi az a “háklis”
háklis (melléknév)
Apróságokon fennakadó, rajtuk lovagoló (személy), aki akadékoskodik, finnyás, kényeskedő.
A háklis feleség sokat kritizálja az urát. A háklis főnöknek semmi sem elég jó.
Eredet [háklis < német: häkelig (kényeskedő, akadékoskodó) < Haken (horog, kampó)]
Sziasztok. A Vapefly Galaxies kimondottan háklis a vattázásra. De én azt vettem észre, hogy minél lazábban vattázom, annál nagyobb az esélyem, hogy dryhit miatt szét kell szednem, és kezdenem elölről az egészet. Csak a puha vattákat szereti, és azt is úgy kell behúzni, hogy amikor kezd megszorulni, akkor még picikét csavarni rajta, utána húzogatni kicsit , kifésülni, és csak ezek után levágni. A tegnapi vattám a liquidtől úgy összeesett, hogy szinte csak félig töltötte ki a tekerést. Meg is volt az eredménye. Égett íz mindvégig. Szóval a Sirenbe kellett a vattagát, mert hatalmas űr volt a lelógatott vatta mellett. A Galaxies vattája viszont talpas tartályokba ló, és alulról vannak az icipici itató lyukak. Ha nem tölt ki mindenhol mindent a vatta, akkor az nem szív fel semmit. Pedig a múltkor a fordítottjára gyanakodtam. Azt hittem, összecsomósodik a vége, mert nem fésültem ki eléggé. Szerintem akkor is laza lehetett. Persze, tankja válogatja, melyik mennyire tolerálja a laza vattát. Mindegyiknek máshol van a lé beömlő nyílása, és 1lyuk, 2 lyuk, vagy teljesen nyitott is lehet, mint a Siren.
Ma sikerélményem volt, tökéletesen működik a Dwarv felújításom. Marha ízes tank.
Ami fura rajta, érdekes hangot ad a levegőrendszere. Egyelőre gyakorló Dwarvom van, egy használt. Sajna érdes műanyagpalástos.
De nincs citromos levesem (még).
Nemsoká érkezik 3 új. Így már nem bántam meg.
Jó volt a leírásod, Kinga
Tetszik az egyszerű felépítése.