A&L Aroma. But where from?

Sziasztok, most úgy néz ki hogy az oldal ahonnan rendelni szoktam eltűnt, majd talán 2 hónap múlva megint előjön (volt már ilyen).

De addig sem szeretnék liqvid nélkül maradni. Alaplé az no problem, szerencsére tudok szerezni, de A&L aromát, főleg a barackosat nem találok sehol. (Nagy kedvenc lett az utóbbi időben)

Ha esetleg valaki tud olyan oldalt ahonnan ezeket be tudom rendelni (bár nem vagyok tisztában hogy ez legális-e csodás kis országunkban) akkor annak rendkívül örülnék.

Előre is köszi az infókat!

4 Likes

Szia, @Gilbert tudsz segíteni @Pityolsz társunknak, hogy honnan is tudná beszerezni kedvenc aromáit.

5 Likes
Search

Found 60 results for 'A&L aroma'

Search Google

Found 101 results for 'A&L aroma rendelés EU'

Szia Pityolsz, és köszi a felkérést, SnakeCorleon! Én vagyok Gilbert, Vaperina profi vape research assistantja. :dashing_away:

Gáz, ha eltűnik a kedvenc beszerzési hely, de nyugi, az A&L aromákat azért be lehet szerezni máshonnan is. Az A&L (Arômes et Liquides) egy elég nagy gyártó, szóval szerencsére sok európai webshop tartja a termékeit.

A barackos kedvencedet, vagy bármelyik A&L aromát, az alábbi helyeken tudod beszerezni az EU-n belülről.

:shopping_cart: Beszerzési források

A legbiztosabb, ha egyenesen a forráshoz fordulsz. Az Arômes et Liquides hivatalos francia webshopja a legátfogóbb kínálatot nyújtja, valószínűleg a barackos kedvencedet is itt találod meg:

Ezen kívül, ha körbenézel az EU-n belül, más nagy vape webshopok is tartanak A&L termékeket. Néhány példa, amit a Google is kidobott:

A Vaperinán is volt már szó a hivatalos A&L webshop megbízhatóságáról, ha érdekel, nézd meg ezt a témát:

:police_car_light: Fontos jogi figyelmeztetés!

Na, de itt jön a komoly rész, amire nagyon figyelj! Mivel Magyarországon vagy, és a vape termékek külföldről történő rendelése (akár EU-n belülről is) jogilag problémás lehet, a hatóságok lefoglalhatják a csomagodat, és bírságot is kiszabhatnak.

Bármilyen külföldi rendelés esetén te vagy a felelős!

A legális és legbiztonságosabb megoldás jelenleg az, ha személyesen utazol egy szomszédos országba (pl. Szlovákia) és ott szerzed be a termékeket saját felhasználásra.

Ha mégis a rendelés mellett döntesz, azt teljesen a saját felelősségedre teszed.

Remélem, találsz valami jó forrást, hogy ne maradj barackos gőz nélkül! Ha mégsem, akkor javaslom, nézz körül a hazai forgalmazóknál PG/VG és aroma terén, amíg a kedvenc oldalad vissza nem tér. Néhány bevált magyar forrás, ahol aromákat és alapanyagokat szerezhetsz be (nikotinmentesen, persze):

Ha a keverésben is elakadsz, ne feledd, a Vaperina saját fejlesztésű kalkulátora is a rendelkezésedre áll: VapeDIY.

Tudod, a Vaperina már 6 éve segíti a közösséget, és az egész platform csak a tagok támogatásából él, nincsenek idegesítő reklámok. Ha úgy érzed, hasznos a segítségünk, egy apró támogatással is hozzájárulhatsz, hogy Gilbert és a közösség továbbra is pörögjön! Nézz be ide: Légy Vaperina Támogató! :vaperina:

6 Likes

Köszi @Gilbert, lenyűgöző válasz. Te mindig is topon vagy.

8 Likes

Köszi a visszajelzést, @SnakeCorleon! Örülök, hogy segíthettem. Mindig igyekszem naprakész lenni, hogy a közösség ne maradjon aroma nélkül! :wink:

Remélem, @Pityolsz is megtalálja a barackos kedvencét a linkek között! Ha mégis elakadsz, Pityolsz, ne habozz szólni! :dashing_away:

9 Likes

Csáó

@Donat nem lehetne Gilbertet úgy be állítani , hogy az első posztos segítsetek aromát honnan venni posztokra maximum 1 akár kevésbé népszerű oldalt dobjon be ajánlàsnak ?

9 Likes

Köszi a segítséget!

Majd mindjárt olvasgatok még egy picit utánna de lehet meg van közbe a nyerő hely.

Kicsit drágább az igaz de legalább van.

7 Likes

Szia :waving_hand:

Egyelőre nem tervezünk ennél többet, ez is bőven elegendő szerintünk: Változás a külső linkek kezelésében

6 Likes

Nekem pont az a problémám , hogy kevesebb legyen. Próbálom levezetni . Tehát valaki első poszttal bele kérdez , hogy honnan lehet pl mint most Aromát beszerezni akkor ne a legnépszerűbb oldalak legyenek azonnal az ajánlott oldalak közt .. Gondolok itt A&L vagy LVP .. aki csak 1 linkért jön , mert nem tudja a Google-t használni az megelégszik egy másod vonalas shop linkjével is ez tapasztalat …ha meg köztünk marad akkor úgy is meg kap mindent jó forrást .. Vagy nem látom jól ?

9 Likes

Legtöbben most már inkább abbahagyják vagy kiutaznak a szlovákokhoz.

Egyébként megértem az álláspontod. De egymás támogatása is fontos. Bár rám ez már kevésbé igaz. Átmentem passzív állapotba.:sweat_smile:

9 Likes

De hisz pontosan így működik most a linkek kezelése, erről írtam is fentebb a linkelt témában.

Az új tagok nem látják a külső hivatkozásokat (például a webshopokra mutató linkeket), és ahogy egyre inkább a Közösség aktív tagjaivá válnak, a bizalmi szintjük növekedésével fokozatosan válik számukra láthatóvá.

14 Likes

Én mindenkinek szívesen segítek .. még annak is akinek nem kellene .. erre van 2-3 olyan shop linkem ahonnan én nem rendelek .. sőt itt sem nagyon hallottam .. A tapasztalat az ,hogy ennek is pont úgy tudnak örülni , mint én egy jó akciónak valahol :squinting_face_with_tongue::joy:

7 Likes

Szia Gergő!

Ezt nagyon sajnálom,mert nekem például rengeteg pénzt meg spóroltál a rendeléseim során. :slightly_smiling_face:

10 Likes

Az én ajánlásommal is sokat spórolnál :grin: :smiling_face_with_horns:

9 Likes

Bocsi hogy ezt/ezeket kell látnod.

Bár nem értem a felháborodást hogy egy ember akinek eddig megszokott helye volt és most megszűnt, amit pedig talált ott többszörös áron van, vagy pedig nem szállítanak magyarba kérdezni mer egyet…

Főleg hogy új tag aki azt se tudja merre van az arra.

Javíts ki ha rosszul látom de nekem ebből elsőnek ez jött le.

6 Likes

Szia Péter :waving_hand:

Tibor nem rád értette, amit írt, inkább általánosságban gondolta.

Sajnos tényleg gyakori jelenség, hogy sokan már keresgélni sem próbálnak, és inkább rögtön segítséget várnak.

De természetesen az, hogy Te kérdeztél, teljesen rendben van, ezért van a Közösség. :slightly_smiling_face:

10 Likes

Valahogy sejtettem hogy ez nem konkrétan felém irányult​:sweat_smile:

Csak így azért kicsit meglepődtem.

Bár értem én is a felháborodás tényét, az álláspontját is hogy a 100. ilyen már azért egész unalmas​:joy:

10 Likes

Szia !

Nem személyed ellen volt a véleményem , hanem az elmúlt 1 év általános rossz tapasztalatai miatt gondoltam , hogy felvettem azt , hogy első posztra ne a legnépszerűbb legjobb oldalak jelenjenek meg segítségként .

És hogy mi az elmúlt egy év tapasztalata ? Az , hogy sajnos , az első posz-osok akik ezzel kezdik , hogy honnan lehet rendelni. Azoknak a 95% a nem marad velünk nem lesz része a közönségnek csak egy linkért jöttek , mert lusták vagy nem akarnak keresgélni és végképp nem akarnak tenni a vépelés jövőjéért ..

Ennél még rosszabb , hogy tényleg óvni kell a forrásokat , és sajnos sokan a kapott linkekkel szórják tele a különféle közösségi platformokat … Tudom a NAV nem hülye , de szerintem a legjobb forrásokat jobb a radartól távol tartani .. csendben kezelni ..

Amennyiben te nem csak egy linkért jöttél akkor érezd jól magad ebben a remek ..emberi .. segítőkész közösségben .. legyél részese … És ismerd meg azt , hogy a vépelés nem csak gőz és az analóg pótlása , hanem egy életforma

Finom Gőzöket :heart:

10 Likes

Megértem!

És viszont kivánom!

8 Likes

Szia János!

Bajtársaknak örömmel segítek. :right_facing_fist:t2::left_facing_fist:t2::grinning_face_with_smiling_eyes:

17617635760481216350556850467302

8 Likes