Dehogy a címhez is vágjon a hozzászólás: van azoknak a bizonyos aromáknak saját “bóttyuk”!
Há’ nem, Há’ de!
“Cipőt, a cipőboltból!”-Ősi Magyar rigmus
![]()
Suszter maradjon annál a fánál, akitől kapta ![]()
![]()
“Fekete sas, sáros ucca,
Ott lakik a Varga Pista
Varga Pista farka dina,
Mind a kettő, eben guba!”-Regős Bendegúz verse
“Sobel százados! A rangnak tisztelgünk, nem az embernek…”

Na közben hogy sikerrel zárjunk, sikerült berendelni mindent is. Még egy “kicsit” többet is mint kellett volna.
Hogy őszinte legyek, eddig sose foglalkoztam ezzel az egésszel annyira hogy gyártók oldalait nézzem. Ami kellett, mindig volt hála az égnek. Eddig.
De amúgy nem mondtatok hülyeséget, mert kb a szokásos árban szereztem be több cuccot mint eddig. Ami azért nem gyengén meglepett.
Lehet kicsit várakozósabb lesz, de majd böngészek még itt is egy kicsit aztán majd alakul ez.
Így mondjuk 6 év után ez egy kicsit hülyén hangzik![]()
Úgyhogy nem bántam meg hogy ránéztem erre az oldalra…
Ezúton is köszi a segítséget mindenkinek!![]()
A legjobb dolog a Happy Finish.. akarom írni a Happy End ![]()
![]()
Csak ne ez a poszt legyen az utolsó és egyetlen.
![]()
Eskü, nem szeretnék senkit le herotozni, de a 21 század vívmányai (lásd mesterséges intelligencia) és egy cseppnyi élelmesség sokkal eredményesebb, mint kérdezősködni! De, hogy nem menjek messzire a Vaperinán ott a nagyitó, ami keresendő szóra minden információt megmutat. Én pl. az elmúlt pár hónapban a Google Crome AI módjával minden cuccost megtaláltam, hisz csak beütöm a keresendő szót és már is elém tárul minden adat. Itt nem az a baj, hogy valaki kérdez, hisz itt szinte Mindenki segítőkész és ettől is működik jól ez az oldal, mert van összetartás, de nap mint nap ugyan azok a kérdések merülnek fel, ami nekünk nem nyűg csak ép elgondolkodtató.
A legnagyobb “baj” (még mielőtt megsértődne bárki nem nevesítem a dolgot) az ún. egy kérdéses felhasználókkal van.
Lásd: regisztrál,
felteszi a kérdést,
kap választ, tanácsot, linket
utána eltűnik elégedetten, mint aki jól végezte dolgát.
Mi pedig itt kedélyesen elbeszélgetünk a témáról.
Gondolom az ilyen esetekben nem működik náluk a Google, nemhogy az AI. ![]()
Nem “mérgelné” az “emberfiját”, ha a reg. után talán olvasna is egy picit itt az oldalon, és ha nem talál választ utána kérdezne.(de nem)
![]()
Örülök hogy neked összejött nekem nem![]()
Én kb 3 órányi keresgetés után se találtam olyan helyet ahonnan hoznak be ide. Feladtam és ennyi. Egy kérdés itt fél perc volt ami megspórolt 1-2 órát az életemből, így már megérte. Egy kérdésbe még senki se halt bele.
Hozzátenném hogy gyártó oldalára nem is gondoltam.
Az ai dolgait pedig csak fentartásokkal kell kezelni legyen az bármilyen is. Én nem bízok benne hogy 100%-ig jó az amit hoz. (Persze nem pont ebben a témában releváns)
Kedves Péter! Amit írtam nem ellened irányúlt és konkrétan nem is neked szólt, hisz ezt ki is emeltem, csak egy alternatívát ajánlottam azoknak akik kétségbe vannak esve, hogy hogyan tovább. Bevallom nekem is sokat segítettek az oldalon, de a keresésemben elsőként azt használtam, amim van, és ebben az AI nagyban hozzájárúlt! Nem elég csak beírni egy pl. adott márkát, mert játszani kell a szavakkal így előbb utóbb eléd tárúl a keresett beszerzési forrás. Ha én ezt 60 éves fejjel megtudtam csinálni Nektek fiataloknak kisújból kéne kirázni!
Tudom hogy nem rám irányult ez miatt nem kell aggódni. Semmi ilyen irányú szándék nem volt. Ha esetleg így jött le ne haragudj.
Az AI-al pedig megjártam már párszor, (pl. tanulmányok) úgyhogy én amennyire csak lehet próbálok tőle elhatárolódni.
Ahogy írod pontosan !
Én ezért ritkítottam meg a hozzászólásaimat mert nem hajlandóak keresni,csak kérdezni és husssss…..
Tisztelet a kivételnek ![]()
Az AI még mindig nem vapel és nincs saját tapasztalata
…itt meg kb mindent is próbált már a keménymag. Na, ezért IS érdemes kérdezni és inkább előtte mint utólag. Aztán simán lehet, hogy szimpatikus a társaságunk és ezer más infohoz jut a kérdező ha köztünk marad, akárcsak read only-ban naponta.

![[True Vaper] Angelic](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/1/9/1929e22890868d3e6b994d4ef7492b24f9630d82_2_180x180.webp)
![[True Vaper] No comment](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/c/a/ca66db223487b6ccd0ba5b7c9b35a47b14aa6722_2_180x180.webp)