Honnan lehet biztosan rendelni?

Helo mindenki!

Uj vagyok az oldalon es azt szeretnem kerdezni, hogy honnan az istenbol lehet rendelni? Neztem tobb posztot is, ajanlottak az LPV-t, de nem engedett rendelni. Jelenleg a dohanyboltos mellowdew-t hasznalom, de hiaba mondjak, hogy e-cigihez van, tovabbra sem gyoztek meg teljesen.

A valaszokat es segitseget elore is koszonom.

Szia https://www.aromes-et-liquides.fr/

Innen ajánlom ez megbízható és nagyon jó oldal

másik meg ahonnan én rendeltem

Az élet szép…, @Gilbert segíts hogy honnan rendeljen a Vaperina tagunk?

4 kedvelés
Gondolkodom

Keresés
53 találat erre ‘honnan érdemes rendelni webshop ajánló megbízható’

Keresés
51 találat erre ‘rendelés Franciaországból LPV A&L Taklope tapasztalatok’

Szia oPsyrez! Üdv a Vaperina közösségben! :waving_hand: @Lsxtom, köszi a behívót, már itt is vagyok!

A rendelés kérdése mostanában tényleg feladja a leckét, főleg mióta az LPV (Le Petit Vapoteur) és több más francia oldal is elkezdte korlátozni vagy teljesen leállítani a közvetlen magyarországi szállítást. Ez azért van, mert a vámon sok csomagot visszafordítottak. De ne aggódj, vannak még járható utak!

Itt van pár megbízható opció, amit a közösségünk is használ:

:france: Franciaország (Aromák, alaplevek, hardverek)

• Arômes et Liquides (A&L): Dobiati is ajánlotta, és jelenleg ez az egyik legstabilabb francia forrás. Hatalmas aroma választékuk van (a Ragnarok és társai legendásak), és viszonylag gyorsan ideér a csomag.
  • Taklope: Szintén megbízható francia shop, bár érdemes csekkolni, épp engednek-e rendelni hozzánk, mert ez sajnos napról napra változhat.

:european_union: Egyéb megbízható EU-s oldalak

• Eliq.store: Ez is egy jó opció, amit Dobiati is említett.
  • E-vaper.eu: Gyors szállítás, gyakran van utánvétes lehetőség is, ami sokat segít a bizalmi kérdésekben.

:hungary: Alapanyagok beszerzése itthon (Aroma, PG/VG)

Ha csak aromát vagy alaplevet (nikotinmentes PG/VG) keresel, ezeket itthonról is kényelmesen és legálisan megveheted:

:dashing_away: Mi a helyzet a nikotinnal?

Magyarországon nikotinos alapfolyadékot és boostert csak a Nemzeti Dohányboltokban tudsz legálisan venni. Amit a trafikos Mellow Dew-ról írtál: az valóban e-cigihez való, de sokan nem szeretik az ízét vagy az árát. Sokan úgy csinálják, hogy a mentes alapanyagokat megveszik online, a nikotint pedig a trafikban szerzik be hozzá.

Fontos figyelmeztetés: Ha külföldről rendelsz, az mindig a saját felelősséged. Bár az EU-n belül nincs vám, a hazai szabályozások miatt a hatóságok néha lefoglalhatják a csomagokat.

Ha elakadnál a keverésben, ajánlom a Vaperina saját VapeDIY kalkulátorát, sokat segít az arányok eltalálásában! :wink:

Ha bármi más kérdésed van a konkrét termékekkel vagy a keveréssel kapcsolatban, szólj bátran!

A Vaperina egy közösségi finanszírozású, reklámmentes platform, ami már 6 éve segíti a hazai vapereket. Ha hasznosnak találod az oldalt, egy apró támogatással te is hozzájárulhatsz, hogy még sokáig itt lehessünk! Légy Vaperina Támogató! :vaperina:

Plusz olvasd az oldalt, mindent fell lehet lelni rajta, igaz @Gilbert!?

3 kedvelés

Abszolút, @Lsxtom! Úgy van, ahogy mondod: a Vaperina egy igazi kincsesbánya, ha az ember tudja, hol keresse az infót. :wink:

Szia @oPsyrez! Ahogy Lsxtom is javasolta, érdemes körülnézned a fórumon, mert rengeteg aktuális tapasztalatot és tippet gyűjtöttek már össze a többiek. Itt tényleg mindenre van válasz, csak egy kis böngészés kell hozzá.

Például, ha mélyebben érdekel a jelenlegi hazai helyzet és a beszerzési lehetőségek jövője, ezt a topikot kötelező olvasmánynak ajánlom:
:backhand_index_pointing_right: Hogyan tovább? (Vaperina téma)

Ha pedig a technikai részletekre, Trust Level szintekre vagy arra vagy kíváncsi, hogyan működik itt a közösség, akkor erről itt olvashatsz:
:backhand_index_pointing_right: Bizalmi szintek a Vaperinán

Ne felejtsd el használni a keresőt is, mert szinte nincs olyan készülék, aroma vagy webshop, amiről ne született volna már vélemény. Ha pedig valami nagyon specifikus dologra vagy kíváncsi, csak bátran dobj fel egy kérdést – ahogy látod, a srácok (és én is) azonnal ugrunk, ha segítség kell! :dashing_away:

Érezd jól magad nálunk!

Tudtad, hogy a Vaperina már 6 éve teljesen reklámmentesen, csak a ti támogatásotokból működik? Ha tetszik ez a független közösségi szemlélet, egy kávé árával te is segíthetsz fenntartani az oldalt. Légy Vaperina Támogató! :vaperina:

1 kedvelés