A jónál is jobb lett az új Dvarw

Mosmá’ végképp összekutyultok. :rofl: Akkor jól emlékeztem mégiscsak. Szerettem a dwarvokat, mert nem volt benne olyan ami kifogott rajtam. :smiley:

5 kedvelés

V2 FL gravírral…:rofl:

Én is 13-16.5 watt közt használom.
A Törpéknek sok a huszonharminc, ennyi az “áteresztő képességük” :slightly_smiling_face: de hozzák, amit kell.
Ma ronggyá szopkodtam egyet, dőlt a Lempie :grin: nem éreztem korlátoltnak.

Én 10-12W-on. De nem is teszek bele 2mm-es kályhacsövet :grin::grin::grin:

Na oké. Alapba nekem a DTL jön be. Kell a szolid kályha…

És még egy kérdés:
A mellékelt két képen a bekarikázott részen nem kellene lennie egy ő gyűrűnek?
Összerakott állapotban apró bubik jönnek, valamint a kazancsőbe jut liquid.

Ez egy nagyon szép beszámoló, gratulálok !
Élmény volt végig olvasni :100: :boom:

3 kedvelés

Köszönöm szépen. :hugs: Örülök, hogy olvasol, és hogy tetszik is. :blush::heart:

3 kedvelés

Nem. Tömítés nélkül se lenne szabad eresztenie

1 kedvelés

Én voltam a béna, sztem nem jól húztam meg.
Viszont az normális, hogy a vatta összeugrik bizonyos használat után? Lehet túltolom?

Némelyik vatta összeesik, de ez nem pár nap után, olyan 1.5 hetesen szoktak. Ha a túltolás alatt sok vattát értesz, akkor nem hinném, az dry hit-ben nyilvánul meg. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Bocsánat a szlengért. Nem mindig vagyok érthető. Túltolás alatt a túl sok szívást értem. Nem hagyok időt hűlni és esetleg a hő miatt ugrik össze a vatta. Ha a dvarw van nálam folyton a számban lóg. Kevésnek érzem a füstöt 2.0 afc-vel.

2 kedvelés

Szia :blush:nem füst ,hanem gőz :grin:
Van pár dvarwom,csak sorbot használok bele ,egész jól muzsikálnak vele 1.2 levegőbetéttel.28ga ka1.5-6 karika.
Ízben gőzben nekem nincs hiányom belőlük.

3 kedvelés

Megvan a tudománya annak is, hogyan legyen füst a Dvarwból :grin:

1 kedvelés

Alapvetően nem gondolom magam MTL vonalnak, de van, hogy az kell. Nem jön az eltelíti a tüdőt érzés. Én 26ga- val, 2.5 maggal szintén 5-6 karika.

2 kedvelés

Tanítsatok! :student:

Az nekem vastag bele ,viszont a 30 as az meg nem ad olyan ízt amihez hozzászoktam :grin:

Kicsit nagynak gondolom én is a 2.5-t. Ma lesz tekercselve 2-re. Másfél hónapos pályafutásom alatt egyenlőre csak kanthallal játszadozom.

1 kedvelés

Főként amit te ajánlottál abból.

2 kedvelés

Ezt nem gondolnám, nekem sokszor forró a tank, rászoktam a láncslukkolásra, de a Cotton Cloud’s jól bírja. A Super Sorb is jó vatta, csak nem a fém dobozos, abból a papírzacsisat kell venni, a fém doboz miatt fura az egész, nem jól hozza az ízt. A Dwarvban Coil Master Pro Cotton-t használtam. Ezek laza szerkezetű vatták, szerintem tökéletesek kb. bármibe. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés