A jónál is jobb lett az új Dvarw

Ahaaam :thinking:
Látom megvan mindened, ami nekem kell. Hajdúhadházig letalálok, ott meg majd kérdezősködök egy sort :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Eladtad és nem szóltál? :smiley:

2 kedvelés

Sosem vagyok itthon ,senki nem ismer :rofl:
Titokban vagyok itthon mindíg :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

4 kedvelés

Nem gond ha nem vagy otthon. Így kihagyhatjuk a tettlegességet :rofl:
Ha felcimkézed mit merre találok, ígérem rumilt se csinálok :smiley:

4 kedvelés

Mikor volt az már…nem is emlékszem. :grin: De nem hiszem, hogy tetszett volna.

7 kedvelés

Hát az íze miatt venném :smiley:
Nekem a Berserker sem igazán tetszik, de nem adnám, mert fincsi és szeretem a TH-ját.

3 kedvelés

Minden egy helyen van :grin:igaz, a két kutyám is otthon szokott lenni :rofl::rofl::rofl::rofl:
Várunk szeretettel :hugs::hugs::hugs::hugs::hugs:

4 kedvelés

Jó akkor viszek némi húst is :smiley:
De ne kelljen sokat, mert túl költséges lesz a végére ez az egész és akkor már inkább megrendelem és akkor még ki is hozzák.
Vagy tudok jobbat: nem hoznád el nekem? Hogy írnál egy ilyen listát, én bejelölöm, hogy mi kéne és akkor másanpra jönnél a cuccal :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Én ahogy visszaolvastam, mint a jó cserkész, nem voltál lelkes… :grin:

1 kedvelés

Ezt a szolgáltatást én is igénybe venném :grin:
Dobpergés…drum, drum, drum.

3 kedvelés

Szia Zoli! Eredetibe kihúzod a csomagban kapott tartalékokkal . Klonoknál csere eredetire + 1 tasak ! Csavarból szintén elég 1 tasak. Cap legyen meg szigetelő azokat hamar le lehet öblíteni!:grin: és akkor jön az a szó amivel a magyar mindent is ki tud fejezni! :rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

Megbeszélhetjük, hogy legközelebb amikor ilyen országos turnéra megy, hogy különböző városokban 30-asával szórja a pénzt, akkor találunk egy olyan útvonalat, hogy mindkettőnk beleessen :smiley:

2 kedvelés

Ok, nem bánom​:+1: nála minden IS van, nekünk minden IS kell. Vagy adok számlaszámot :grin:

“Használt M-type aromámat prémium modra cserélném, amíg finom vagyok” jeligére. Hogy legyen alibi…

7 kedvelés

Lassan mi is jó barátok leszünk :slight_smile: Dupla lyukas 0.6 afc van benne 6 menet 2-es mag. De kipróbálom én is ezt 1.5 afc módszert :smiley:

10 kedvelés

Nem bírtam magammal sajnos 1 lyukas 1.5 afc-m van és megtekertem. Teszi a dolgát csak meg kell szoknom hogy nem homlok horpasztós már a levegőzés. :smiley:

2 kedvelés

Örülök, hogy bejött. :blush: A 2x1.5-ös tág MTL, van akinek az már fél DL. Ez is szubjektív, számomra a duplával volt a legjobb, a szimpla volt a “homlokhorpasztó”. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én most pár nap használat után az 1.2-t is tágnak érzem picit.
Érdekes mert eleinte nem ilyennek tűnt. A furcsa az volt, hogy hideg slukknál előbb 2-3-at bele kellett szívnom, hogy jöjjön az íz/gőz, ami eddgi csak DL tankoknál jelentkezett, sőt szinta már-már úgy szívtam bele, mint egy DL tankba. Aztán összeraktam a dolgot, hogy elég nagy a légbeömlő, szabályozni ugye nem lehet, így a szokásos 1.2 levegősebb, mint a légszabályzott tankjaimban.
Szóval most rendeltem egy 0.8-ast meg egy 1-est.
Egyébként meg imádnivalóan sima érzés szippantani.

5 kedvelés

Nekem ma megfolyt megint kicsit, Bpmods vattával. Lehet, hogy túl sokat tettem bele a deckbe…elég jól szörcsögősen megtelt, pedig harmadáig volt már csak liquiddel az 5 ml. De a vatta is telített, rátehet vajon az is? :thinking:

Hol, a légbeömlőn? Szerintem vágd a liquidet nagyobb kockákra és akkor nem fog kiférni rajta. Folyás megoldva :rofl:

5 kedvelés

Ott hát … :roll_eyes: Baszki, hogy ez előbb nem jutott eszembe :grin::+1:
Vagy csak beragasztom azt a rést.

Mindegy, ez így nem lesz jó, abban van a drága liquid. Meg eddig ez volt a “munkahelyi tartalékos”.

2 kedvelés