Ahaaam ![]()
Látom megvan mindened, ami nekem kell. Hajdúhadházig letalálok, ott meg majd kérdezősködök egy sort
![]()
Eladtad és nem szóltál? ![]()
Sosem vagyok itthon ,senki nem ismer ![]()
Titokban vagyok itthon mindíg ![]()
![]()
![]()
Nem gond ha nem vagy otthon. Így kihagyhatjuk a tettlegességet ![]()
Ha felcimkézed mit merre találok, ígérem rumilt se csinálok ![]()
Hát az íze miatt venném ![]()
Nekem a Berserker sem igazán tetszik, de nem adnám, mert fincsi és szeretem a TH-ját.
Minden egy helyen van
igaz, a két kutyám is otthon szokott lenni ![]()
![]()
![]()
![]()
Várunk szeretettel ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jó akkor viszek némi húst is ![]()
De ne kelljen sokat, mert túl költséges lesz a végére ez az egész és akkor már inkább megrendelem és akkor még ki is hozzák.
Vagy tudok jobbat: nem hoznád el nekem? Hogy írnál egy ilyen listát, én bejelölöm, hogy mi kéne és akkor másanpra jönnél a cuccal
![]()
Én ahogy visszaolvastam, mint a jó cserkész, nem voltál lelkes… ![]()
Ezt a szolgáltatást én is igénybe venném ![]()
Dobpergés…drum, drum, drum.
Szia Zoli! Eredetibe kihúzod a csomagban kapott tartalékokkal . Klonoknál csere eredetire + 1 tasak ! Csavarból szintén elég 1 tasak. Cap legyen meg szigetelő azokat hamar le lehet öblíteni!
és akkor jön az a szó amivel a magyar mindent is ki tud fejezni! ![]()
![]()
![]()
Megbeszélhetjük, hogy legközelebb amikor ilyen országos turnéra megy, hogy különböző városokban 30-asával szórja a pénzt, akkor találunk egy olyan útvonalat, hogy mindkettőnk beleessen ![]()
Ok, nem bánom
nála minden IS van, nekünk minden IS kell. Vagy adok számlaszámot ![]()
“Használt M-type aromámat prémium modra cserélném, amíg finom vagyok” jeligére. Hogy legyen alibi…
Lassan mi is jó barátok leszünk
Nem bírtam magammal sajnos 1 lyukas 1.5 afc-m van és megtekertem. Teszi a dolgát csak meg kell szoknom hogy nem homlok horpasztós már a levegőzés. ![]()
Örülök, hogy bejött.
A 2x1.5-ös tág MTL, van akinek az már fél DL. Ez is szubjektív, számomra a duplával volt a legjobb, a szimpla volt a “homlokhorpasztó”. ![]()
Én most pár nap használat után az 1.2-t is tágnak érzem picit.
Érdekes mert eleinte nem ilyennek tűnt. A furcsa az volt, hogy hideg slukknál előbb 2-3-at bele kellett szívnom, hogy jöjjön az íz/gőz, ami eddgi csak DL tankoknál jelentkezett, sőt szinta már-már úgy szívtam bele, mint egy DL tankba. Aztán összeraktam a dolgot, hogy elég nagy a légbeömlő, szabályozni ugye nem lehet, így a szokásos 1.2 levegősebb, mint a légszabályzott tankjaimban.
Szóval most rendeltem egy 0.8-ast meg egy 1-est.
Egyébként meg imádnivalóan sima érzés szippantani.
Nekem ma megfolyt megint kicsit, Bpmods vattával. Lehet, hogy túl sokat tettem bele a deckbe…elég jól szörcsögősen megtelt, pedig harmadáig volt már csak liquiddel az 5 ml. De a vatta is telített, rátehet vajon az is? ![]()
Hol, a légbeömlőn? Szerintem vágd a liquidet nagyobb kockákra és akkor nem fog kiférni rajta. Folyás megoldva ![]()
Ott hát …
Baszki, hogy ez előbb nem jutott eszembe ![]()
![]()
Vagy csak beragasztom azt a rést.
Mindegy, ez így nem lesz jó, abban van a drága liquid. Meg eddig ez volt a “munkahelyi tartalékos”.