Ahaaam
Látom megvan mindened, ami nekem kell. Hajdúhadházig letalálok, ott meg majd kérdezősködök egy sort
Eladtad és nem szóltál?
Sosem vagyok itthon ,senki nem ismer
Titokban vagyok itthon mindíg
Nem gond ha nem vagy otthon. Így kihagyhatjuk a tettlegességet
Ha felcimkézed mit merre találok, ígérem rumilt se csinálok
Hát az íze miatt venném
Nekem a Berserker sem igazán tetszik, de nem adnám, mert fincsi és szeretem a TH-ját.
Minden egy helyen van igaz, a két kutyám is otthon szokott lenni
Várunk szeretettel
Jó akkor viszek némi húst is
De ne kelljen sokat, mert túl költséges lesz a végére ez az egész és akkor már inkább megrendelem és akkor még ki is hozzák.
Vagy tudok jobbat: nem hoznád el nekem? Hogy írnál egy ilyen listát, én bejelölöm, hogy mi kéne és akkor másanpra jönnél a cuccal
Én ahogy visszaolvastam, mint a jó cserkész, nem voltál lelkes…
Ezt a szolgáltatást én is igénybe venném
Dobpergés…drum, drum, drum.
Szia Zoli! Eredetibe kihúzod a csomagban kapott tartalékokkal . Klonoknál csere eredetire + 1 tasak ! Csavarból szintén elég 1 tasak. Cap legyen meg szigetelő azokat hamar le lehet öblíteni! és akkor jön az a szó amivel a magyar mindent is ki tud fejezni!
Megbeszélhetjük, hogy legközelebb amikor ilyen országos turnéra megy, hogy különböző városokban 30-asával szórja a pénzt, akkor találunk egy olyan útvonalat, hogy mindkettőnk beleessen
Ok, nem bánom nála minden IS van, nekünk minden IS kell. Vagy adok számlaszámot
“Használt M-type aromámat prémium modra cserélném, amíg finom vagyok” jeligére. Hogy legyen alibi…
Lassan mi is jó barátok leszünk Dupla lyukas 0.6 afc van benne 6 menet 2-es mag. De kipróbálom én is ezt 1.5 afc módszert
Nem bírtam magammal sajnos 1 lyukas 1.5 afc-m van és megtekertem. Teszi a dolgát csak meg kell szoknom hogy nem homlok horpasztós már a levegőzés.
Örülök, hogy bejött. A 2x1.5-ös tág MTL, van akinek az már fél DL. Ez is szubjektív, számomra a duplával volt a legjobb, a szimpla volt a “homlokhorpasztó”.
Én most pár nap használat után az 1.2-t is tágnak érzem picit.
Érdekes mert eleinte nem ilyennek tűnt. A furcsa az volt, hogy hideg slukknál előbb 2-3-at bele kellett szívnom, hogy jöjjön az íz/gőz, ami eddgi csak DL tankoknál jelentkezett, sőt szinta már-már úgy szívtam bele, mint egy DL tankba. Aztán összeraktam a dolgot, hogy elég nagy a légbeömlő, szabályozni ugye nem lehet, így a szokásos 1.2 levegősebb, mint a légszabályzott tankjaimban.
Szóval most rendeltem egy 0.8-ast meg egy 1-est.
Egyébként meg imádnivalóan sima érzés szippantani.
Nekem ma megfolyt megint kicsit, Bpmods vattával. Lehet, hogy túl sokat tettem bele a deckbe…elég jól szörcsögősen megtelt, pedig harmadáig volt már csak liquiddel az 5 ml. De a vatta is telített, rátehet vajon az is?
Hol, a légbeömlőn? Szerintem vágd a liquidet nagyobb kockákra és akkor nem fog kiférni rajta. Folyás megoldva
Ott hát … Baszki, hogy ez előbb nem jutott eszembe
Vagy csak beragasztom azt a rést.
Mindegy, ez így nem lesz jó, abban van a drága liquid. Meg eddig ez volt a “munkahelyi tartalékos”.