A jónál is jobb lett az új Dvarw

Az izről nem is írsz? :slightly_smiling_face::joy:
Tudom, nálad az nem nyerő a dvarwnál.
Egyébként próbáltad ilyen huzallal?

1 kedvelés

Olyan mittomén :-), hangja az nincs :slight_smile:

persze mindent raktam már bele azt is ami nem bele való… :slightly_smiling_face:

nincs hangja?Az már jó… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Pont erre gondoltam! Én bármit csinálok vele, nekem hangos. Ha halkabb akkor meg az elején akkorát pattan az első slukknál, hogy az inkább csak a levegőbe megy.
Na ez így nem biztos, hogy érthető, de hátha :joy::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

érthető…én se szeretem a levegőbe megvan annak a helye…már 13watt fölé nem is küldöm a Khw-t mert ott nekem még rosszabb az íze mint 10watt körül…(pedig én nagyon akarok… :slightly_smiling_face:)

Én azért rendszeresen próbálkozom vele. Nem dobogós, de valami mégis van benne ami jó.
De ezt már írtam, azt hiszem :joy:

rajta vagyok én is évente 1-2 alkalom…

Ezzel sikerült eme tekerremek :smile: :rofl: :sweat_smile:

7 kedvelés

Most így :rofl:3.81 V

4 kedvelés

Nálam mindennapos a v9 és prime mellett.
Most bishop-al szívok, átvitt értelemben is. De az majd külön topik, ha nme jutok dűlőre vele

még egy 50méter és fasza lesz… :slightly_smiling_face:

18 Watt? Még nem is érzett annyit egy tankom se :joy:

1 kedvelés

azt, is el lehet rontani? Sok a vatta?

Majd holnap még próbálkozom vele, most a dvarwos topikot nem zúzom szét, jó kislány leszek :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés

Még ha a tekerés nem is első osztályú,( De majd lesz) de látom levesbe, már a toppon vagy! :wink: :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

modjaim kijelzőjébe már bele égett a 13watt és ez komoly…bár,hogy frissitem látszik… :slightly_smiling_face:

Nekem tök csöndben van. Egyszer volt, hogy halványan pattogott, de az 2-es magon volt. Maradtam 2.5-nél.

2 kedvelés

Ebben a clr ben 0.8 körüli tekerés vált be a legjobban de a többiben már alakul alacsonyabb watton is :blush:

3 kedvelés

hát az E-volt a legjobb

1 kedvelés