Sziasztok!
FastTechröl próbált valaki mostanában rendelni?
sima bankártyás fizetéssel akarok fizetni és hiába nyomok a rendelés leadása gombra nem történik semmi valaki nem tudja hogy ez miért lehet?
1 héttel ezelőtt rendeltem.Nem volt semmi gond (VISA).Nincs beállítva,valamilyen korlátozás a kártyádhoz?
Ki lett véve minden korlátozás elegendő pénz is van a kártyán annyi hogy tesómnak a kártyája és kártyatulajdonos nevéhez ugye az övé van irva A rendelő neve meg az enyém de ez nem hiszem hogy befolyásolná máshol engedett rendelést leadni ilyen módon meg látok itt valami ajándékkártyás rendelést is az hogyan működik?
Milyen kártyád van?Esetleg PayPal?Nem tart semeddig összehozni egy PayPal fiókot.Az ajándék kártyát meg pénzért tudod megvenni.
OTP Mastercard próbáltuk töbször is paypal-al a multkor már szívtunk nem sikerült át tenni a paypalra a pénzt hiába lett társítva a kártyával a paypal fiók
itt kitöltök mindent és semmi nem történik hiaba nyomkodom a rendelés leadását
Ott van alul aprobetu… PayPal nem választható ecigaretta termékek esetén
Biztos nem írtál el semmit?Nekem volt már,hogy 10X megnéztem,és nem vettem észre,hogy elütöttem egy számot.Ha meg nem,akkor passz.
Tényleg.Ezt eddig észre se vettem.
De ez nem paypalos rendelés hanem sima bankkártya
elvileg ez a közvetlen fizetéses cucc bankkártyával
Esetleg hívd fel az OTP-t.
Ha nem PayPal, akkor elvileg ahogy nézem csak hitelkártyát fogadnak el. Betéti(debit) kártyát nem.
Jártam már így más oldalon…
Vegyél ajándékkártyát és azzal fizess ,úgy oldják meg a fizetést
akkor megpróbálom azzal utánna már automatikusan jóváiródik a rendelés vagy hogy van ez?
Ha jól emlékszem visszaigazolják emilben.
Az enyém hitelkártya.Ez nem jutott eszembe
Na végül sikerült megoldani ajándékkártyás rendeléssel köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.