FastTech rendelés

Sziasztok!
FastTechröl próbált valaki mostanában rendelni?
sima bankártyás fizetéssel akarok fizetni és hiába nyomok a rendelés leadása gombra nem történik semmi valaki nem tudja hogy ez miért lehet?

1 kedvelés

1 héttel ezelőtt rendeltem.Nem volt semmi gond (VISA).Nincs beállítva,valamilyen korlátozás a kártyádhoz?

Ki lett véve minden korlátozás elegendő pénz is van a kártyán annyi hogy tesómnak a kártyája és kártyatulajdonos nevéhez ugye az övé van irva A rendelő neve meg az enyém de ez nem hiszem hogy befolyásolná máshol engedett rendelést leadni ilyen módon meg látok itt valami ajándékkártyás rendelést is az hogyan működik?

1 kedvelés

Milyen kártyád van?Esetleg PayPal?Nem tart semeddig összehozni egy PayPal fiókot.Az ajándék kártyát meg pénzért tudod megvenni.

OTP Mastercard próbáltuk töbször is paypal-al a multkor már szívtunk nem sikerült át tenni a paypalra a pénzt hiába lett társítva a kártyával a paypal fiók

itt kitöltök mindent és semmi nem történik hiaba nyomkodom a rendelés leadását

1 kedvelés

Ott van alul aprobetu… PayPal nem választható ecigaretta termékek esetén

3 kedvelés

Biztos nem írtál el semmit?Nekem volt már,hogy 10X megnéztem,és nem vettem észre,hogy elütöttem egy számot.Ha meg nem,akkor passz.

1 kedvelés

Tényleg.Ezt eddig észre se vettem.

De ez nem paypalos rendelés hanem sima bankkártya
elvileg ez a közvetlen fizetéses cucc bankkártyával

1 kedvelés

Esetleg hívd fel az OTP-t.

1 kedvelés

Ha nem PayPal, akkor elvileg ahogy nézem csak hitelkártyát fogadnak el. Betéti(debit) kártyát nem.
Jártam már így más oldalon…

1 kedvelés

Vegyél ajándékkártyát és azzal fizess ,úgy oldják meg a fizetést​:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

akkor megpróbálom azzal utánna már automatikusan jóváiródik a rendelés vagy hogy van ez?

1 kedvelés

Ha jól emlékszem visszaigazolják emilben.

3 kedvelés

Az enyém hitelkártya.Ez nem jutott eszembe

Na végül sikerült megoldani ajándékkártyás rendeléssel köszönöm mindenkinek a segítséget! :wink:

2 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.