A Healthcabinról Visa kártyával a fizetés

Sajnos nem hiszem ,hogy bármit is fogsz tudni intézni .. :face_with_peeking_eye:ezek központilag fekete listás oldalak … Ezek szerint a HC az Ersténél felkerült.. ajánlanám a Revolut használatat … Mint itt már írtam amúgy sem árt a mai világban ,ha két banki szolgáltatást tart és használ az ember ..

5 kedvelés

A Revoluttal egyben leszel Visa és MasterCard tulajdonos + egyszer használható kártya + virtuális kártya.. stb stb hosszú a lista ami melette szól

4 kedvelés

Igen, lehet igazad van, de nem értem a HC-t sem alig kínál fel fizetősségi lehetőséget :thinking:, vagy én tudnék nekik utalni, mint a riccardo-zigarette.de-nek.

4 kedvelés

Hát nekik így jó akkor nem nagyon van mit tenni .. nekünk kell alkalmazkodni :face_with_peeking_eye::heart:

3 kedvelés

Nem akarok hülyeséget mondani, de lehet a kártyád csak európai vásárlást enged!! Nekem az otp-nél külön be kellett állítani, hogy ne csak európai országokból tudjak vásárolni!!

6 kedvelés

HC-től szigorúan elvonatkoztatva írom ezeket a sorokat! Nekem fél év leforgása alatt 5db K&H bankkártyámat kellett tiltani, mert ellopták a kártyaadataimat :rofl:. 3x tudtak is a lopott kártyaadatokkal vásárolni 10e ft alatti értékben, iPhon.hu-n, valamint 2x valami kajarendelős oldalon. :rofl: Persze egyik vásárláshoz kapcsolható rendelés sem érkezett meg hozzám. Szerencsére időben léptem, jeleztem a banknak, így visszakaptam a pénzt, kártya letilt, új kártya rendel (szerencsére költségmentesen). Azóta is néha kapok sms értesítést, hogy a régi kártyáimmal próbálnak meg vásárolni sikertelenül. :rofl: Szóval sokáig tartott, mire megranultam a leckét. :grin: Azóta Revolut!

7 kedvelés

Engem is egy banki bacakodás vezetett a Revo felé… Nekem több mint egy hónapig nem volt kártyám … Szerencsére pénzt nem vettek le , de a blokkolás .. új kártya 2x +magyar posta épp elég macera volt … Nem is gondolná az ember mennyi mindenre használja a kártya számát …

Jobb több lábon állni :heart:

5 kedvelés

Én például csak rendelésre!! :grinning_face:

5 kedvelés

C1B és Visa. Nekem engedte pár hónapja

5 kedvelés

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma :thinking:, hétfőn többet fogok tudni. Lehet az Erste Banknál nem elfogadott :thinking:

4 kedvelés

Hétfőn megkérdezem, hogy miért van ez :slight_smile: Érdekes, mert a Sourcemore-t, és az Aliexpress-t meg engedi :thinking:

4 kedvelés

Na azért öröm az ürömben, hogy vissza adták a pontokat, miután nem tudtam kifizetni a dolgokat, és nem vonták le így a 10-15%-ot :slightly_smiling_face:, talán azért mert Refund-ként szerepel :thinking:

5 kedvelés

Fizetési határidő lejárta után mindig visszakapod a pontokat.

5 kedvelés

Igen, csak így “ki lett játszva a rendszer” :slightly_smiling_face:, nem szándékosan, meg ez csak egy észrevétel :slightly_smiling_face:
4. 20% of your reward points will expire at the end of every month, so please use them up before expiration

5 kedvelés

Persze csak így lehet pontokat halmozni. :sweat_smile: Én mindig rendelek hónap végén csak sajnos nincs pénz a kártyámon. :person_shrugging:t2::face_with_diagonal_mouth::sweat_smile:

5 kedvelés

kb 19 hsz-szel ezelőtt írtam erről :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Amanóba :grin:

5 kedvelés

Még gyerekcipőben járok az olvasásban :slightly_smiling_face:

4 kedvelés