A CBD-s liquidről egy kis élménybeszámoló

Tehát, ahogy teszek-veszek, ha jól gondolom, nekem most van kb. 60 ml. 50mg/ml-es folyadékom. Az akkor háromszor annyi, mint amit a Kinga fogyasztott az eredeti cikk szerint. Ő nagyjából két nap alatt gőzölte el, akkor nekem van hat napom ugyanarra a mennyiségre. Ez idő alatt csak kiderül, van-e valami hatása rám. Persze, az is lehet, minden számításom téves… :wink: :joy:

2 kedvelés

Nem 500-as boostert vettél?
Mert az 50ml-nél 100mg/ml

@Bea neked linkeltem írtam és feljebb is írtam ugye én a natúr kivitelt kevertem 1000mg/10ml az van 10 re lőve . Javasoltam elsőre keverj 50 ml-t nézétek meg kell e erősebb, ízesebb vagy fordítva. Szerintem mindenkinek ki kell tapasztania mien módon jó neki. Mivel én Dl user vagyok meg sem próbaltam erősebbre. 2ml pik pack el lövök ha mérges vagy dühös vagyok nekem a pillanatra kell és hat . Még egésznapos szintén nem használtam max 3 órat egy huzamosabb napon de azt is kivancsiságból. A gyártó ajánlása szerint egésznapra 100 as ajánlott mtl vonalon . Csak ajánlás :grin:

3 kedvelés

Igen, 500-ast vettem, de, ha azt elosztom a 10 ml-rel, akkor 50mg/ml. Vagy nem? Nem vagyok nagy matekos, így lehet, hogy rosszul számolok. :slight_smile:

Igen igen az össz érték 10ml re vonatkozik 500/10

2 kedvelés

Csak, hogy pontosítsak: Egy napi adag legyen 100 mg?

Nem . A 100mg/10ml is kivitel javallott egésznapos használatra elsőre .

Érteni vélem… Tehát ez nem olyan mint mondjuk a kenyér, amiból az egy kiló akkor is egy kiló, ha tíz szeletben fogyasztom el, meg akkor is, ha négyben.

Az endokannabinoid rendszer részt vesz szervezetünkben a fiziológiás folyamatok sokaságának szabályozásában. A központi idegrendszerben ezek a folyamatok magukban foglalják az étvágy, a fájdalomérzet, a hangulat és az emlékezet szabályozását, míg a perifériás szövetekben, pl. a csontképződést, faggyútermelést szabályozzák. Ami talán a legfontosabb, az immunfunkciók szabályozásában is kiemelkedő szerepe van az endokannabinoidoknak. Az endokannabinoid jelátvitelről kiderült, hogy mind a veleszületett, mind az adaptív immunválasz fontos finomhangolója.
Ez az én részemről mint szakács és ex ide nem írom
Zsírokban jól oldódik (a szervezet mindent szénhidratra bont) hozzá tapad és amíg a szervezet fel nem használja azt a mennyiséget addig fokozatosan szívódik fel. A felszívódás állati időben az adott cb1 receptorral kontaktban van ami kiváltja az immunrendszer finomhagolt válaszát (gyulladás, fájdalom, rosszullét, vérnyomas stb)

2 kedvelés

A CB1 receptor a CB2 receptorral ellentétben kissebb reakcióval rendelkezik . Viszont érzékenyebb a mesterséges endokannabinoidkra . CB2 receptor ingerlése az adiktív hatóanyag nélkül nem lehetséges .

2 kedvelés

Az enyém 100mg/10ml-es volt. Az elszívni való CBD liquid-ek direkt nem nagy intenzitásúak, mert egész napra van tervezve. Ha belegondolsz, a nyelv alá cseppentőst sem minden órában adagolja az ember, hanem asszem csak reggel és este. De azt inkább este ajánlott, mert elálmosít. Illetve ami nagyon fontos, hogy aki vezet napközben az mindenképp csak este cseppentsen, mert tompítja az érzékelést. Nekem a 100as nem váltott ki “tompulást”, csak jobban voltam. Remélem nálad is beválik. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia Kinga! Köszönöm szépen az ajánlást!
Úgy gondoltam magam is, hogy lefekvés előtt “füstölgök” némi CBD-t. Mivel én, követve a gyári ajánlást 50 ml. alapot töltöttem az 500-as boosterhez, így kb. 83/10 milis lett a liquid. Már, ha jól számolom… :slight_smile:

3 kedvelés

Sziasztok,
Lehet még valamelyik magyar webshopba kapni cbd liquidet? Úgy látom már liquidhall sem forgalmaz. Esetleg külföldről valaki ajánl webshopot?
Nem egész naposat, hanem inkább ilyen esti/(ha beüt a migrén) keresek. Köszi :slight_smile:

6 kedvelés