Nekem ez az első gépem,pici,kompakt mindig kézre áll.
Na szép! Mostanában én nem is kapok cukrot, csak az első 3 rendelésemnél
Akkor még 2 rendelésem van,utánna én se kapok…
Jó nem tudom mi okból, de nekem így volt annó Majd azokból a lötyikből egy véleményt szerintem szívesen meghallgatnánk, legalábbis én biztosan.
Egy Elfbull-t már kivégeztem,mivel energy igy tudtam hogy az nekem kell! És az én izlésemnek nagyon bejön főleg hogy napi szinten Hellezek is. Most a Pink Limonade-t lőttem fel,hát… ez ilyen ,jobb mint a semmi" kategória. Ha nem szereted a citromot akkor nem ajánlom. A többiről is irok valamit ahogy következnek.
Szia!
Gratulálok!
Szaladgálósnak én is PODot (pont ilyent használok)
Nicsalt mellé viszont én kipróbálnám a 1ohmos esetleg 0,8as
porlasztót és a teljesítményben akkor visszább jönnék 10-12Watt közé,
Ha már teljesen elzárt levegővel is használod.
Nem kötözködés, csak ajánlás
Tisztelettel
Köszönöm! Ehhez még suta vagyok. De szerintem kezdettől fogva ,elzárva" szívom. Az 1 ohm-osat viszont ma raktam be kiváncsiságból,és igy 9 watton megy alapból.
Igen de 3 szor megnyomod gyorsan a gombot, utána feljebb tudsz menni a teljesítménybe
16Wattig ha akarsz de nekem 11 körül kellemes
Én is elzárt levegővel használom, nincs azzal gond, sőt…
Tisztelettel
Mindenkêpp kipróbálom a 11 wattot!
Akkor 1:1 olyan az íze ennek is?
Olyan? Lehet én vagyok a hülye de ezt most nem tudom hova tenni. Porfavor amigo pontosítanál?
Az 1:1 nemzetközileg döntetlent jelent, némi izgalommal a 0:0 meg az alap unalom.
Az oké hogy döntetlen de nem tudom most hova tenni ebben a lötyis kontextusba. De ha már foci akkor ez a citrusos liquid egy hatalmas kapufa nálam.
Üdv köztünk @Chiko
Jó választás elsőre!
Köszönöm @Bea !
Jó hogy nem a harmadikon lakik…
@Chiko Amúgy majd a fejlődés borítékolható, ha megtetszik a vape világa. ízek, cuccok.
Hahaha
Kinek mi jön be. Amúgy lehet ha elsőre én is kapok egy ursát, a mai napig azt nyomatnám. Nem tudhatom, mert én megszívtam a csöves izékkel.
Egy baj van vele. Az édes lötyijeim k.hamar beleégnek.
Ugyanaz az íze, mint a hagyományos “manórúdnak” ?
De jó! Találtál végre finom mangót?