Talán ma kitart a powerbank

Sziasztok! 2 hete tettem le a cigarettát. 25 év után! Ha belegondolok első nap után már nem kellett a cigaretta. Ilyesztő. Ezzel kezdtem.

Nem nevet, poénból csináltam 10 ml ert Dr Oetker vaníliából. Ami poén jó lenne ha nem lenne a színeznék karamellel. Rendesen íze van. Nem ajánlom, persze vicc volt. Viszont a “gyári” keveréstől intenzívebb a füst. Most várom a normál aromákat.

8 kedvelés

Szia ! Azért a Dr5kernél sokkal jobbak lesznek a véparomák .. 25 év analóg után nem egyszerű a váltás … Gratulálok !

5 kedvelés

Hali további sikereket kívánok. Válogatás az lesz bőven ízek között.
Nem a vapehez vonatkozó kérdés .
Miért az asztalos cucok között köt ki a vg ? Értem én , hogy a nyírfa olaj is az . De egy kicsit erős váltás :joy::rofl:

1 kedvelés

Szia. A poén hogy ízlett. Az első kis tartálya amúgy is gagyi. Beáldoztam. A második ami az akkun van viszont szuperül bírja.

1 kedvelés

Szia! Itt a műhelyben van hely, házban nem tárolom. A polc átpakolás alatt majd… És igen, végül is akár asztalos cucc is lehet. De csak működő díszgép. Talán kap egy kazánt, hagy füstöljön :rofl:.

2 kedvelés

Ha kapna kerekeket mehetnél vele a robot ligába . :grin::+1:
Noice Thats Nice GIF

2 kedvelés

Szia! Köszönöm. Az a vicces és ijesztő hogy egyszerű volt..

2 kedvelés

Á, túlsúlyos lennék. De 6.3 másodperc a 20x20 átvágása, oda-vissza-oda. A következőbe vagy még talán ennél lesz füst effekt. :grin: Ha már van lötyi.

3 kedvelés

Te jó ég miröl is van szó, most éppen?

3 kedvelés

Átszoktam az e-cigire. Aztán a liqvidet pont a polcon fotóztam. És onnan elszabadult(am) :rofl:.

4 kedvelés