Sziasztok
Hamarosan rendelném a 2.adagot az aromákból.Most szeretnék teljesen más ízeket rendelni,mint az első volt.(remélem jó sokáig utána elleszek)Van valami véleményetek ezekről?(gondolok arra,hogy valakinek nem jött be vagy nagyon kokszol vagy teljesen más arányban csinálta,mint az ajánlás?)
K Flavour Company:Secondo/Ira/Alfie(utóbbi kettőről olvastam itt véleményt )
Szia.pj empire a legjobb.,én csak tudom.kb40ezer ft ment el aromákra.egyedül ph empire amire 10 pontot tudok adni.most akarom kipróbálni én is a k flavour.
A műanyag palástoknál elő fordul, hogy az összetevők hatására megrepednek. Ezért nem ajánlott olyan tankoknal, amelynek nem üveg vagy fém a palástja. Az üveg palástoknál ilyen nincsen.
Ezt a palástot “megkezdte” egy citromos aromából készült liquid. Abban az aromában aminek a fotóját csatoltad, abban valószínüleg van citrom, vagy valamilyen citrusféle.
Discovery Ry4 nekem nem jött be, édes és körülbelül ennyit tud, ja nem mert mellette nagyon savas is. Ha elfogadod a tanácsom, más gyártó ry4-jat próbáld ki.
Helloka!
Nemregen megszivtam egy aromaval a csiposseg miatt. Ma kevertem be egy Discovery Desert Shipet, ez is savas?
Amivel megszivtam, ahoz ajanlottak ilyem csiposseg elleni valamit, de nemlett jobb