2.aroma rendelés előtt

Sziasztok :slightly_smiling_face:
Hamarosan rendelném a 2.adagot az aromákból.Most szeretnék teljesen más ízeket rendelni,mint az első volt.(remélem jó sokáig utána elleszek​:slightly_smiling_face:)Van valami véleményetek ezekről?(gondolok arra,hogy valakinek nem jött be vagy nagyon kokszol vagy teljesen más arányban csinálta,mint az ajánlás?)

K Flavour Company:Secondo/Ira/Alfie(utóbbi kettőről olvastam itt véleményt​:slightly_smiling_face: )

Pj Empire:Jackpot/Poker

Journey Discovery:Ry4/555/Parliament

Barehead:Smores

Dinner Lady:Lemon tart/Purple rain/Pink berry/Cafe tobacco

Omerta premium/Bisha:Pistachio muffin

4 kedvelés

Szia.pj empire a legjobb.,én csak tudom.kb40ezer ft ment el aromákra.egyedül ph empire amire 10 pontot tudok adni.most akarom kipróbálni én is a k flavour.

4 kedvelés

Diner ladyből a felsoroltak mind hibátlanok,nekem az abszolút kedvenc a purple rain​:grin:

5 kedvelés

PJ póker nekem nagyon bejött, azt merem ajánlani.:slightly_smiling_face: A többit meg nem próbáltam. Dinner Lady más ízeit kóstoltam, azok nagyon jól voltak. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Nem semmi​:slightly_smiling_face:Az nagyon sok pénz​:cry:Az összeset kipróbáltad belőlük?A gyári ajánlásra keverted őket?:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Kíváncsi leszek rájuk​:slightly_smiling_face:Gyári ajánlás alapján kevered őket?:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Köszönöm mindenkinek​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ma sem kell rendelnem az aromaparadiseről.Szinte egyik sincs készleten…érkezik az utánpótlás

3 kedvelés

Mit jelent a piros felirat?Repeszti-kokszol?Vagy olyan finom?Bocsi a bénázásért​:joy:

2 kedvelés

A műanyag palástoknál elő fordul, hogy az összetevők hatására megrepednek. Ezért nem ajánlott olyan tankoknal, amelynek nem üveg vagy fém a palástja. Az üveg palástoknál ilyen nincsen. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ezt a palástot “megkezdte” egy citromos aromából készült liquid. Abban az aromában aminek a fotóját csatoltad, abban valószínüleg van citrom, vagy valamilyen citrusféle.

6 kedvelés

@Vaperina_Kinga @anon31274546 köszönöm szépen.Akkor nekem nem kell aggódnom,mert üveg​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szia!

Discovery Ry4 nekem nem jött be, édes és körülbelül ennyit tud, ja nem mert mellette nagyon savas is. Ha elfogadod a tanácsom, más gyártó ry4-jat próbáld ki. :grin:

3 kedvelés

Helloka!
Nemregen megszivtam egy aromaval a csiposseg miatt. Ma kevertem be egy Discovery Desert Shipet, ez is savas?
Amivel megszivtam, ahoz ajanlottak ilyem csiposseg elleni valamit, de nemlett jobb :sweat_smile::blush:

2 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.