Szia Beatrix!
Jelenleg 6 mod, 4 podmod+1 alkatrésznek, 8 tank, ebből fixen használva 4-6. És úton van 2db.
Sajnos vagy szerencsĂ©re nem vagyok egy eladĂłs tĂpus, ragaszkodom a szerzemĂ©nyekhez, abbĂłl igyekszem kihozni a legtöbbet, amim van. Bár lassan eljutok oda, hogy megváljak azoktĂłl a cuccoktĂłl, amelyek tĂ©nyleg nem kellenek. NĂ©hány hĂłnap (majd egy Ă©v) kellett, mire eljutottam odáig, hogy tudjam, mi az amire szĂĽksĂ©gem van. EgĂ©szsĂ©gi állapotom miatt kb hat-hĂ©t hĂłnapig Ă©pĂtĹ‘s cucc szĂłba sem jöhetett, Ăgy podokat shoptam/shoptunk Ă©s azokat igyekeztem a saját igĂ©nyeimre szabni, eszement, nem Ă©pp pĂ©nztárcabarát mĂłdon. De egyik sem adta azt, amit kerestem. ĂŤgy ezt a vonalat feladtam, Ă©s jött az RTA-k világa. Az idei elsĹ‘ negyedĂ©vet pedig azzal zártam, hogy bejött a DL vonal is a kĂ©pbe (Anya legnagyobb örömĂ©re ) az MTL mellĂ© nálam. Uh Ăşjabb kĂsĂ©rletezĂ©s kezdĹ‘dött.
Nálunk családi illetve banda vapelĂ©s van a Gyermeknek Ă©s a baráti körĂ©nek köszönhetĹ‘en, Ăgy minimum kettĹ‘nk igĂ©nyeit, ĂzlĂ©sĂ©t kell szem elĹ‘tt tartani a rendelĂ©sekkor. Ma már nagyjábĂłl fix költsĂ©gkeretek vannak, mennyit költhetĂĽnk aromákra, kellĂ©kre, modokra, tankokra. Ha az egyiket átlĂ©pjĂĽk a másikbĂłl veszĂĽnk el.
Most ott tartunk, hogy miután tudjuk mi az, amit akarunk, Ăgy ennek megfelelĹ‘en vásárolunk be, hogy jĂşlius 1-tĹ‘l már tutira ne fájjon a fejĂĽnk a cuccok miatt…
Az impulzusvásárlást sikerült teljesen elhagyni.
16 kedvelés