Üdv Van vagy 10 ilyen akksim. Mod tekintetében ez használható? Ha nem akkor használhatóvá tehető?
Szia,
ahogy nézem ez védelemmel ellátott akksi (kis csöcs a végén), így felejtős, nem használható, barmolni meg nem szabad, robbanhat.
Kinga idevágó írásai.
De szerintem nem is megy bele a modba, mert ezek általában kicsit nagyobbak, pont a védelem miatt, ami bele van építve, azthiszem, ha jól tévedek.
Pár éve teszteltük ezeket az aksikat a cégnél,ez a nagyon jó minőségű UltrFire aksinak a klonja csak sokkal rosszabb minőségben.Már feltűnik elsőre 4200mAh ilyen nem létezik 18650-ben.
A 18650 max 3700 tud de az már a vége.Nem véletlen hogy a minőségi gyártok 3000mAh körül gyártanak.A védelmet le lehet szedni rola de ha nincs hozzá tapasztalatod inkább ne tedd.
Mit jelent az, hogy kúpos (button cup) és kell az egy modhoz, vagy nem? 100W-os modot ez kitűnően meghajt szerintem!?
Olvastam Kinga írását, ahol is beszélt arról, hogy a mAh mondja meg, hogy az adott watt számot mennyi ideig tudod kivenni az akkuból, de arra már nem tért ki, mi rá a képlet
Hello
Ezt nyugodtan megveheted,teljesen jó lesz .
Több akkupackot építettem Samsung INR-T akkukból,sosem volt velük gond sem élettartam sem teljesítmény tekintetében.
Max annyi hogy ezt az aksit sokkal olcsóbban is be lehet szerezni,amit linkeltél boltot az 1 nagyon jó bolt csak szerintem drágák.
Pl: https://www.elemnagyker.hu/Samsung-INR21700-40T-Li-ion-akkumulator-4000-mAh-3
Forrfül ill. kupak nélkül vedd.
Köszönöm az infót!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.