Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy ez a fajta akkumlátor jó e egy smok g-priv 2 esbe?
Nagyon NEM
Köszi a választ
Akkor ez nem lesz bele rakva
Szia! Ez nem kimondottan vape eszközbe való.
En nem raknam bele.
Én se fogom
Mitől való vagy nem való egy vape eszközbe egy adott akksi?
Az akksiknak 2 fontos tulajdonsága van vape szempontból, kapacitás (pld. 3000mAh) és a leadni képes kisülési áram erőssége (pld 20A vagy 30A jellemzően) és persze még van pár apró finomság. Példának Watt / 3.6V (18650 akksi standard feszültsége) megadja a szükséges kisülési áramerősséget. Ha 80W-ot akarsz adni a tekercsnek akkor 80W/3.6V= ~22,2A kisülési áramerősség kell. Ezt tudják a vape-re fejlesztett akksik. A zseblámpákban és egyéb eszközökben használt 18650-es akksik ezzel szemben kb. 4-5A kisülési áramot tudnak, mert ott több nem kell. Ha ilyen akksival próbálsz vapelni, akkor az ilyen akksi könnyen túlmelegszik, esetlegesen felgyulladhat. A litium ion akksi tüzet NEM lehet eloltani, mert az égés során több oxigén keletkezik, mint amit elvon a levegőből és kb. 2000°C-on ég! Ha vízbe dobod az sem javasolt, akkor akár hidrogén gáz robbanás is lehet a végeredmény! Ezt úgy érdemes elkerülni!
Hmmm … ez jól hangzik. De a képről hogy tudtátok megállapítani hogy jó a vape-re vagy nem? A 3,6V az megvan, 2200mAh megvan, 18650es méret tiszta, de ampert nem látok feltüntetve.
Áhá, így már tiszta!
Nagyon szepen köszönöm!
Én még azt is megmondom neked,hogy ez egy Moser hajvágógép akkumulátora
Pontosan
Google segítségével nekem is ment, csak nélküle vagyok hozzá barlang lakó. Azért is kérdeztem.
https://ersatzteildirect.de/en/Moser-Haarschneider-Li-Ion-Akku-fuer-Type-1884-1888::24484.html
Tudnál esetleg egy képet küldeni hogy milyen akksit vegyek a gépbe?
Ha olcsó és jó kell
Egyébként pedig csak tudjon legalább 20A folyamatos terhelést
Molicell p26, lg hg2, sony vtc…
A link önálló életet él, vátsd át magyarra jobb felül
Ha(!) hinni lehet nekem(?) kpn10 kódra kapsz -10%- ot, ha nem megy elsőre, kosarazd be a szimpatikus motyót, vidd el fizetésig, majd hagyd úgy, jönni fog ~fél nap után a kedvezményes ajánlatod. (smucig disznó én!)
Amilyen típusokat írt @Gumikacsa azt ajánlom én is! Bocs, hogy nem írtam korábban, nem nagyon volt időm, közbejött a munka!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.