100 mg/ml nikotin felhasználható e még?

Milyen a szaga, van bukéja a tiédnek?

5 kedvelés

Gyűlik a Zoxigén, meg fényt kapott, de ez nem öli meg, maximum gyengül a niktartalom. Tiéd angolna vagy Super95?

5 kedvelés

A bal szélső az ha tényleg nic, akkor ma hajnali szedésnek látszik :grin:

(Vagy nem áttetsző fehér a flakon
:roll_eyes:)

3 kedvelés

Semmi különös szaga nincs.
Érzetre változás sincs ugyan olyan mint az új

6 kedvelés

Ha büdös akkor lefolyó. A színe rendben van…a friss színe is pink

5 kedvelés

Èppen ez ami megzavar,viszont a szaga…,nem tudom mitől van.
Lehet tudatlanság a rèszemről,de ezekbe kerülhet valamifèle tartósító anyag? :thinking:

3 kedvelés

Mivel belélegzős, túl erős nemigen… Kis laborillat még talán elférne. Tényleg nem flakonszag? Volt már olyan műanyag üvegem, hogy kifehéredett benne a kóla (vagy az hp volt…? :roll_eyes::thinking:)

3 kedvelés

Ha rendesen készítik akkor nem…de a vg-s alapú könnyebben büdösödhet az idő múlásával. PG alapú a nyerő hosszútávú tároláshoz…és a mélyhűtőben tárolás.

5 kedvelés

A Vg szokott lenni lehet a dízel, mert a pg-nek mondott a kárász…
Jogos, én nonstop fagyasztóban tartom.

3 kedvelés

Lehet,valami f@s minősègű műanyag flakon.
Talán ezt kezdte ki a 100-as nikotin.
Áttöltöm üvegbe,szellőztetem egy darabig,aztán majd eldől,vagy kidől. :grinning:

7 kedvelés

És nagyon ügyelni kell arra, hogy csak steril eszközzel érintkezzen pl adagolásnál…pl ha van ilyen kupak alatti plasztiklap védelem akkor azt csak tiszta kézzel vagy eszközzel szedd le és tedd vissza

5 kedvelés

A szellőztetéstől meg az erejéből veszít…ha van más amit használhatsz én nem bajlódnék ezzel…nem potyára büdös az

5 kedvelés

Ha büdös, akkor kuka. A friss nic egyébként víztiszta, színtelen, ha oxidálódik, akkor jönnek a szebbnél szebb árnyalatok. Az még nem is lenne gond, de ha szaga van, akkor vagy befertőzted valamivel(ez a valószínűbb), esetleg oldódott valami a flakonból(?)

6 kedvelés

Szia John! :slight_smile: Amit leírtál az tökéletesen jellemzi az én, többünk által ismert forrásból származó nikotinomat. Most, hogy megemlítetted a gázolajat akkor döbbentem rá, hogy Jé, tényleg olyan

Én nem aggódnék nagyon, mivel ez a szag nem az ami arra utalna, hogy nem lehetne felhasználni. Mivel az én nikotinom PG alapú, így valószínűleg a Tiéd is az lehet és ezért érezzük ezt.

Megjegyzem bekeverés után azonnal eltűnik és egyébként sem volt olyan intenzív. :slight_smile:

7 kedvelés

Erre célozgattam én is, hogyha relatíve nem erős a szag, akkor lehet hogy bekeverés után teljesen jó. :+1::slightly_smiling_face:Az illat erőssége innen nem megállapítható, majd @John dönt, mennyire bitang.

(Journey Fish&Chips vagy RY4 Evo Clean még lehet ezekből…)

5 kedvelés

Köszönöm szèpen mindenkinek a hozzászólását,
válaszát! :hugs:
Nyilván azèrt merült fel bennem a kèrdès,mert az elsődleges cèl az egèszsèg megőrzèse,ha már ilyen
mostoha körülmènyek között kènyszerítenek rá
bennünket a gőzölèshez szüksèges alapanyagok beszerzèsère. :slightly_frowning_face:
Nos arra jutottam,hogy ebből,illetve a szagtalan nikotinból keverek nèhány ml alaplevet.Azokat ugyanazzal az aromával,ugyanannyi %-ban hígítom.
Azután èrès után össze tudom hasonlítani mindkettőt.
Majd jövök az eredmènnyel.

9 kedvelés

A büdiből csinálj dohányost, a prémiumból meg desszertet :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Fogadni mernèk,hogy mtájpra gondoltál. :sweat_smile:

5 kedvelés

Nyugodtan használhatod. Hűtőben volt, így meg pláne.
A Propilen glikol az, ami képes megkotlani, de az is 1-2 év után, ha levegőn van, és nincs hűvös helyen.
A propilen glikolt a borászatban édesítő szernek használjuk. Pontosan tudom, hogy opálos, zavaros lesz, mikor megromlik. Viszont viszonylag szagtalan, romlott zavaros állapotban is. A sűrűsége is sokat válltozik, nagyon sűrű lesz mikor megbuggyan. :grin: nem tudom másképp jellemezni a romlási folyamatát a propilén glikolnak…
A feltöltött képek alapján, a nikotin sárgítja be a lötyit.
A nikotin alapból por formályában kerül hozzá adásra a liquidhez. Alap esetben a normál nikotin rózsaszínű por.
Ezt viszon a növényvédő szerek csoportjában, rovar írtó szer, ideg méreg formályában permetezzük a szőlőre, és más kerti növényekre. Az emberi szervezetre is hatással van, természetesen. Abba nem szeretnék itt most belefolyni, hogy milyen káros hatásai vannak… mi a hasznos hatásait élvezzük :rofl:
A hasznos hatásai az emberi szervezetre: a test hőjét emeli 1.5-2.0 fok celsiuszal, az agy működését ez álltal serkenti, a test reakció idelyét és az izmok reakció idelyét csökkenti, ez álltal pár tized-század másodperccel gyorsabbak leszünk. Az idegrendszerre nyugtató hatással van. Börön keresztül is képes felszívódni, ezért veszélyes idegmérgek csoportjába tartozik a nikotin! (Nagy dózisban adagolva az emberi szervezetbe, halálos méreg!)
Remélem nem tántorítottam el senkit…:innocent:

7 kedvelés