Zenit II. Miért van számomra gagyi hatása?

Sziasztok!
Megérkezett a Zenith II-vel a Coolfire mod. MTL-es vagyok.
A bajom az hogy a Thelema mini+ ub lite sokkal jobb ennél. Torokhatás zéró pedig feltoltam a W-ot is. (Legalabbis tippelek hogy ez lehet a baj számomra ).
Próbáltam először 0.5ohm-ossal , semmit se éreztem szívhatatlan volt. Most 0.8-asat tettem bele de így se. Mit rontok el? :sob:

Köszönöm

Szia!
Régebben használtam ezt a combót, nem volt,vele gondom. Mondjuk én 1.2es porit használtam. 15 wattal eléggé az alsó határon vagy (14-19 között van az ajánlott a 0.5-os porihoz). Ha feljebb tolod a wattot, akkor sem jó?

4 kedvelés

A dobozon írt értékhatárig toltam fel (most a 0.8-asnál 0.5-el feljebb) se semmi . :confused:

Íz sincs vagy csak th?

4 kedvelés

Nekem az íze is egy fokkal laposabb mint az UB lite-ben. The th abszolúte 0, így használhatatlan. :frowning:

3 kedvelés

Sajnálom! Lehet ez nem a te tankod lesz. Nekem a th nem számított annyira. Sajnos az rta-k között is egyik ebben másik abban jobb. Ha th-t akarok, nem a byka v9et választom.
Annyiban jó,hogy erre a modra, azért kershetsz másik tankot, mert nem rossz mod.
De lehet jön valaki, aki tud tanácsot adni,hogy hozhatsz ki belőle jobb th-t.
@Tivadar_Szocs talán tud segíteni. Ő használ(t) ilyen tankot, bár nem mtl-ben.

5 kedvelés

Nem lehet,hogy a mod van rosszul be állítva?(nem ismerem)

4 kedvelés

Szerintem nem. Ahogy néztem 80hz en van, talán azt lehet feljebb tolni, de az a th-n emlékeim szerint nem.valtoztatott lényegesen

5 kedvelés

@Reni99 csak egy tipp,ha ráteszed a tankot a másik modra,milyen?

3 kedvelés

Én csak azt tudom, hogy már megjött volna tegnap hozzám az UB lite amiről végül lemondtál.

3 kedvelés

Egyébként ha jól emlékszem, Kinga csinált erről a modról e gy jó kis tesztet. Ha megtalálom linkelem.

6 kedvelés

Szia. Én használok ilyen tankot, viszont dl-ben. 0,3-1ohm- os porlasztókkal. Van rendesen íz és th is. Kifejezetten jók ezek a porlasztók.

5 kedvelés

@Reni99 még annyi jutott eszembe, hogy a levegozojével próbáltál játszani ? Nem tudom a thn segít e, de az íz.biztosan változik.

4 kedvelés

Ahhoz tudom hasonlítani mikor a Smoke podmod lemerülőben volt és már nem volt benne szufla​:see_no_evil: feljebb nem merem a wattot mert félek odaégetem.

4 kedvelés

Ez a furcsa. Nincs olyan ordas különbség. Lehet nem bírja a levest ami benne van? (Sima leves, french liquide- La chose)

3 kedvelés

Én is azt használtam benne, azt is :blush:

2 kedvelés

Picit . még próbáld feljebb. Ha nem jó így, veszteni valód nincs :woman_shrugging:

3 kedvelés

Igen ezt olvastam de rajtam nem segít :see_no_evil:

3 kedvelés

Csak azért linkeltem, mert felmerült,hogy nem e a mod beállítással van a gond

4 kedvelés

A 0.8ast hány watton használod? Szerintem nyugodtan próbálhatod 13-14 wattól felfelé lépésenként és meglátod hogy változik

4 kedvelés