Sziasztok!
Ha valaki szeretne Wenaxot vásárolni, ezen az oldalon tud, igaz nem Kínai áron, de három, négy napon belül megérkezik! esmoker.co
És árulnak HALO termékeket is
Igaz egy kissé drágán…
Hát, az biztos, hogy nem kínai árakon dolgoznak. Amúgy ha valami nagyon gyorsan kell, akkor tényleg nem rossz.
Csak viszonyításképpen fasttechen:
Igen @anon31274546 ezt írtam is, de van aki nem szeret várni heteket azoknak lehet jó alternatíva!
Igen, ezt egy másodpercig sem vitatom, én is ismerek olyan Vapereket, akik inkább fizetnek többet, csak gyorsabban itt legyen a cucc.
Szeretem a dolgokat több oldalról is megközelíteni, ezért írtam oda a külföldi árát is.
Egyébként a Wenaxot sem ismerem, de ha neked bevált, akkor tuti jó cucc.
ez igaz,én az 1 wenaxomat slovákból vettem 10 11 volt kb 3 4 napos szállítással együtt de megérte az is mivel nagyon jó kis pod ez és utánna meg alin vettem 4 ezerért a második wenax podomat ami eredeti csak más színben van igaz 3 hét alatt jött meg de meg jött és még csak vám sem volt szerencsére nekem.
szerezz be 1 Zoli nem bánod meg szerintem
Egyetértek veled, igazad van, régebben vásároltam Kínából én is de meguntam, hogy heteket, sőt volt, hogy hónapokat vártam valamire! Már semmit nem vásárolok Kínából!
Én meg pont fordítva vagyok vele, van itt már annyi cucc, hogy az sem tünik fel, ha 2 hónapot kell várni.
De ha valaki analógot akar lecserélni, az a leggyorsabb helyről vegye, mert még így is olcsóbb lesz.
Az igaszság az, hogy próba képpen vettem, gondoltam horgászni jó lesz, nem sajnálom annyira, de meglepően jó kis cucc! Azt lenyúlta a fiam amikor kipróbálta, így vettem még egyet! Holnap jön kettő piros ha minden igaz, kipróbálta két hölgy rokonom és azt mondták eldobják ők is a cigit csak szerezzek nekik is, és ennek örülök nagyon!
vegyétek vigyétek a wenaxokat már lassan a piacon sem lesz annyit fel vásárolunk belőleigen ami jó az tényleg jó ennyi
Köszi, de én nem szeretem a podokat.
Porlasztós tank is csak akkor van nálam, ha nagyon eltévedt. Neeem, azért volt nálam is egy-kettő, és most is van egy Drag X, de megy is hamarosan.
Jobban kedvelem az újra építhető, és szabályozható eszközöket.
értelek én jó az isnekem van ez is az is de poris csak a wenax van más poris nem is kell meg építős is van 2 egy mtl egy dl de még kellesz vegyek mtl tankot is majdsosem elég a tankokból ja meg a modokbol.
Szívesen, használd egészséggel!
Mivel én csak egy kezdő kispályás benzinpipi vagyok, ragaszkodom a podokhoz. És mivel annyira dícsértétek:
Soha többet analóg! KÖSZÖNÖM!
jó féle 2 is van nekemjó gőzölést
Gratulálok
Szia, gratulálok, használd egészséggel!