Nekem is sikerült innen rendelnem, legyen neki topikja.
Tegnap délután 14.45-kor ment az enter, ma délelőtt jött a GLS. Utánvéttel, bankkártyával fizettem. Nice!
Nekem is sikerült innen rendelnem, legyen neki topikja.
Tegnap délután 14.45-kor ment az enter, ma délelőtt jött a GLS. Utánvéttel, bankkártyával fizettem. Nice!
Az nagyon komoly gyorsaság!
jók jók is ezek az oldalak nagyon.Most amúgy is néznem kell valami csajos modot az asszonynak mert a kislány megásztatta a kis vaporesso gtx modjat a felmosós vedérbenígy kuka lett.
Jó, hogy lett topikja, példamutató a kiszolgálás.
Csak aztán a jószándékunkkal nehogy mi nyomjuk fel őket
Az interneten vannak, már felnyomták magukat.
Itt nincs olyan, hogy felnyomás, aki a neten végez nyilvánosan tevékenységet, azt egy hatósági szakember is kb 1 perc alatt fogja megtalálni, mindenestül.
Igazad van. De mostmár azt is tudják, hogy nagyon piacképesek lesznek, mert gyorsak és korrektek. Tegnapelőtt délben én is valami hasonlótól rendeltem porlasztó és másnap reggel 9-kor jött is, ráadásul kártyával fizethettem érte.
Igazából nincs ebbe új, ilyen a liquidhall is, 1 max 2 nap és futár hozza. Az újdonság ebben, hogy van még ilyen bolt.
A Hera-akciójukról már nem is beszélve.
Én a liqucityt dícsértem. Az is hasonló volt.
Nekem szimpi a packeta is, amit lh-nál hiányolok.
Mindig számolgatnom kell, melyik héten tud jönni a futár.
Tuti, hogy ezt ti itt direkt csináljátok! Most itt is körül fogok nézni, és ez már előre tudom mit jelent…
Ismerős érzés… Már gondoltam rá, hogy ki kéne innen lépni, mert túl sokba fáj ez nekem.
Jól beszélsz… mit kell tenni azért, h ki tilttassam magamat innen örökre?
Megéri itt lenni, nyugi
Trollkodj egy “kicsit” és menni fog.
Na jó, ezt még átgondolom. 7 perc után húszezernél járok…
Valahol persze, csak Monacoban nyaralni, lakni is olcsóbb.
Monaco szerintem a világ legunalmasabb helye. Én csak 3 órát töltöttem ott. Megnéztem a kaszinókat kívülről, a kikötőben a luxus jacht bepakolását, a körülötte zavartalanul napozó meztelen modelleket (nem tudom, hogy azok voltak-e valójában, de akár lehettek is volna), megállapítottam, hogy jól beleillenek a tájba, aztán az unalom leküzdésére vettem néhány sört és leültem az árnyékba biztosítani a söröket arról, hogy nem fognak felmelegedni, csak a gyomromban. Egyébként valóban fele annyiba került ott a sör, mint utána Franciaországban.
A lakói nem is a kalandok miatt élnek ott. Nyugalomban, látszólag a szomszéd irigy megvetése nélkül, csekélyebb adóztatás mellett akarnak élni. A hercegi palotalátogatás még egy program lehet talán. Nem vonz a látványos fényűzés ezért a környéken talán Saint-Tropez tetszett a leginkább és a Nizzából odavezető tengerparti út.