Tudom, köszönöm szépen. HC-n nincs készleten de találtam máshol.
Ha a TC is cél akkor nyilván ez a DNA chip verzió a nyerő számodra
Ismerjük, sokáig rendeltem tőlük, ajánlott
igen…így együtt a DNA-s AIO-val 163€ + szállítás.
Ez így lényegesen többet nyújt egy B80-nál…kérdés mennyire akarsz mélyre menni a “nyúl üregében”
Kell még két akku is mert az odin 21700-as. Ha tudtok más oldalon hasonló áron, ahol van piros megköszönném. Sajnos csak ezt találtam ahol van ennyiért és készleten is. +18eur a szállítás is.
írd be google-ba akeresett nevet + € …és enter. Akkor csakis EUs shopokat listáz ki…azokból több német lesz, akik nem valószínű, hogy ide szállítanak
A mostani odin+brunhilde mtl párosítást évek óta használom kb 4-5. Csak nagy és macerás cipelni magaddal. Ezt zsebre vágom és ennyi. Először egy kayfun x miniben gondolkodtam,de az is körülményes a móddal cipelni…aztán láttam ezeket a kis aio-kat és megtetszettek, ízre nem mondtak rosszat róla, így kezdtem el gondolkodni a raga-n és a b80-on. De azok tetszettek is meg nem is… Raga nyitott akksi, b80 nem kompatibilis mindennel. Aztán megláttam ezt, és nagyon tetszik. Az árán kívül nem nagyon látok más negatívumot.
Vagy ezt sikerül megvennem vagy a kayfun x mini, és marad a körülményes cipelés. A svoe mesto legalább szállít Magyarországra. Már ez is nagy szám manapság
Hát, ez a Te döntésed lesz
Nekem pl bőven megfelel a B80 úgy ahogy van (azzal a kiegészítéssel amit írtam)…ezért nem hiányzik/érdekel más rba és a TC sem.
A múltkor már így is elcsábultam egy mindennel is kompatibilis AIOra, de a tűzgomb pozíciója miatt azt még időben stornóztam
Te melyik szint választottad? A plexi oldal nagyon karcolódik ahogy olvastam, a többi meg csajos. Főleg gyümölcsös+mentol aromákat szívok, neked mi a tapasztalatod vele? Olvastam a tesztet az oldalon.
Mármint a gyártó oldaláról? Mert nekem nem így rémlik, sőt nagyon régóta nem…
Rákérdeztem emailben, szállítanak.
sry…csak közben futottam 10km-t
Nekem a Magnetic Black és a Nebula Sparkle van, de nyomtattam hozzá más panelt.
Az ízvisszadásról @Vaperina_Kinga B80as tesztjéből tudsz meg mindent…én nem élek aromákkal.
Ne érts félre, én nem akarlak rábeszélni egyikre sem…csak a saját szubjektív tapasztalatomat írtam le a tesztemben is.
Ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél (TC pl kell-e) akkor úgy érdemes dönteni…mert az árak kb 50€-tól a csillagos égig eszerint változnak
TC nem kell, csak a dna szerintem jobb azért de nem minden áron azért. Na még gondolkodom ezen, úgysincs csak szürke mindenhol. Ha van ötletek vagy tanácsotok alternatívára szívesen veszem.
Ez is lehet egy alternatíva.Pici,és ha rajta van a felső elem is,akkor kb ugyan az,mint egy aio:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
HUF46,369.53 | NEW Stratum Balance 2 Mod DNA 60W Vs SXK Billet Box Single Battery Vape Mod Suit 22/24mm Atomizer Produced By YFTK Spot Sales
Az nagyban szűkíti a kínálatot, hogy neked mtl-re kell. Mondjuk megértem mert én is az mtl-rdl között félúton kedvelem a vape-et. Szűk is legyen, de azért gőz és th is legyen…esetedben az ízvisszaadás is szempont. Olyan kiváló és zsebbarát AIO-k buknak el az mtl igény miatt mint pl a Stubby AIO 18650 - Suicide Mods-tól
HC-n jelenleg csak listázva van a termék még nem árulják.
EU-n belül itt kapható még pirosba.
https://www.barabrume.fr/blaze-aio-dna80c-thunderhead-creations-x-mike-vapes#/1627-couleur-splatter_red
Hozzá boro tank. Matt feketén kívűl minden szín elérhető.
https://www.barabrume.fr/blaze-bridge-boro-dual-glasses-sliding-tank-thunderhead-creations#/1450-couleur-silver_black
Regisztráció és a termék kosárba rakása után kb. 5-7 nappal később kapsz -5%os kupont.
Vállalsz esetleg 3d nyomtatást? Ha a b80at veszem kelleni fog új fedél mert a fekete tetszik
Köszönöm
Nem én nyomtattam, de korrekt áron adta aki nekem is nyomtatta. Ha majd ott tartasz szívesen megadom az elérhetőségét. Nincs hatalmas kínálat dizájnban…inkább csak színben
Ha HC-n gyűjtesz pontokat akkor jövő hónap végére lesz annyi, hogy kb 12-15k között kijöjjön tokkal-vonóval-Boroval, szállítással a B80.