Voopoo vinci 3 pod ajánlott nikotinerősség

Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy kinéztem egy voopoo vinci 3 podot hogy ti milyen erőségű nikontint ajánlottok hogy meglegyen a kellő torokhatás eddig 6mg szívtam vaporesso i tank
ot használtam annál elég volt.

4 kedvelés

Szia! Ezt bazi nehéz úgy megválaszolni, hogy ne rossz tanács legyen belőle ami nem felel meg neked. Mindenki más. Van olyan ismerősöm aki az 1mg-os levestől is beszédül, én a nyolcastól már tüzet okádok. Létezik hozzá vagy 10+ különböző PNP coil, más és más tulajdonjogokkal valamelyiket akár 50 watton is hajthatod. Mivel csak “kinézted” gondolom még nincs meg, szóval ki is próbálhatnád, hogy jó-e a 6-os amikor megveszed. Ha nem, a legbiztonságosabb ajánlás amit ki tudtam találni, hogy felére hígítasz egy 20-as boostert és ha túl erős akkor 1mg-kent lefele hígítod amíg meg találod azt az erősséget ami jó neked.

3 kedvelés

Ezt szinte lehetetlen megválaszolni, mert a példámból ki indulva…
Én akárhányszor nekiállltam vaperkedni, nem vt az a készülék, amelyikben 18 mg alatti érték alatt szívtam volna. De mindez csupán egyén kérdése, azért is kezdtem a választ a fent említett mondattal. Pedig a jelenlegi “boszorkány üldözés” és “vasfüggöny” alatt nekem se ártana lejjebb venni a nikotin mennyiségből.

2 kedvelés