Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy kinéztem egy voopoo vinci 3 podot hogy ti milyen erőségű nikontint ajánlottok hogy meglegyen a kellő torokhatás eddig 6mg szívtam vaporesso i tank
ot használtam annál elég volt.
Szia! Ezt bazi nehéz úgy megválaszolni, hogy ne rossz tanács legyen belőle ami nem felel meg neked. Mindenki más. Van olyan ismerősöm aki az 1mg-os levestől is beszédül, én a nyolcastól már tüzet okádok. Létezik hozzá vagy 10+ különböző PNP coil, más és más tulajdonjogokkal valamelyiket akár 50 watton is hajthatod. Mivel csak “kinézted” gondolom még nincs meg, szóval ki is próbálhatnád, hogy jó-e a 6-os amikor megveszed. Ha nem, a legbiztonságosabb ajánlás amit ki tudtam találni, hogy felére hígítasz egy 20-as boostert és ha túl erős akkor 1mg-kent lefele hígítod amíg meg találod azt az erősséget ami jó neked.
Ezt szinte lehetetlen megválaszolni, mert a példámból ki indulva…
Én akárhányszor nekiállltam vaperkedni, nem vt az a készülék, amelyikben 18 mg alatti érték alatt szívtam volna. De mindez csupán egyén kérdése, azért is kezdtem a választ a fent említett mondattal. Pedig a jelenlegi “boszorkány üldözés” és “vasfüggöny” alatt nekem se ártana lejjebb venni a nikotin mennyiségből.