Köszi az infót Atisom! Beszerzendő tétel, miután a teszt építés sikeresnek minősült.
Sok sikert hozzá!!! Illat és íz kellemes vala, így egy illetve fél éjszakányi beáztás után pedig még jobb.
Amit linkeltem RBA sokkal könnyebben építhető mint amit kipróbáltál !
Köszi a hajnali ötletet és tanácsot Atisom! Szeretek szívni ezek szerint , úgy vagyok vele, ha a problémásabbat meg tudom reparálni, akkor a normálisan építhető már jobban fog menni. Asszem olyan vagyok mint a rossz coil, fordítva vagyok bekötve…
Van még egy másik fajta is az levegősebb RBA mindjárt megkeresem azt is és linkelem neked !
A Kedvesnek valószínűleg már 2,5 mag, kanthal vagy Ni80 tekerés megy bele, nagyon közel a levegőzéshez és picit “kevesebb” illetve kevésbé borzolt vattával terveim szerint.
Köszi a linket előre és utólag is!!!
Nekem van mindkettő valahol , csak elpakoltam valami jó helyre meszeléskor azóta nem találom őket.
Köszönöm, köszi, kösszencs, hálám utol fog érni!!!
Mindkettőn van 510 menet a modra tekerve azonnal tesztelhetőek !
Ami nagy könnyebbség! Ezredszer is köszi!!!
Köszi a nagyszerű leírást Vittorio Trollok!
Kérésed parancs Zoli!!! wink:
Most próbáltam 2x és egyszerűen alig lehet szívni. Nem tudom mit cseszek el.
Ég a vatta?
Milyen teljesítményen toltad meg az RBA-t milyen tekeréssel?
A vatta nem ég, nincs baja. Amit küldenek hozzá előkészített, azt raktam bele. Elsőnek 15, 18 aztán 25 watton próbáltam, de szívom és kB a homlokom horpad be és alig ad gőzt, ergo mintha alig lenne levegőzése, pedig szépen felborzoltam a vattát, nem is raktam bele vastagon, nem tömködtem bele a lukba mint egy állat, előáztattam tehát nem tudom mi a baj.
Nálam dettó ugyan ez volt!
De a vatta is egy picit meg pörkölődöt pedig én csak 22ig toltam fel.
De a jelenség u.ez mintha az rba nem engedné át a levegőt miután belekerül a tekerés.
Mondom én hogy szörny-ű!
Coil nélkül pedig olyan mintha egy közepes dl tank levegözése lenne.
Én elengedem lassan nem görcsölök tovább vele. Lehet megy az adok-veszekbe.
Én azon az elven vagyok hogy ha másnak sikerült akkor nekem is fog, nem adom fel és úgy állok hozzá hogy sikerülnie kell. Minden csak türelem és gyakorlás kérdése.
Sziasztok.
Kezdő, de bátor voopoo vinci 2 tulajdonosként én is rendeltem 2 szettet az RBA porlasztóbol.
Szuper, hogy rátaláltam erre a posztra, gyakran elő fogom venni az építés során. Amíg a rendelés ideér, próbálok informálódni. Nálam a felhasználás célja CBD tartalmú e-liquid fogyasztása (MTL) 10W alatti teljesítményen. Tudtok ajánlani megfelelő huzalt erre a célra?
Szia @Pedro üdv köztünk.
Szerintem, a kanthal amit Te keresel. Az nagyobb ellenállású mint a többi huzal, így könnyebb is magasabb ohm számot tekerni belőle, így 10w alatt tudsz vele maradni.
Köszönöm a befogadást és a gyors választ. Kanthallal fogok próbálkozni.