Voopoo PnP RBA – Tákold magad a Kedves porlasztóját

Köszi az infót Atisom! Beszerzendő tétel, miután a teszt építés sikeresnek minősült. :wink: :+1:

2 kedvelés

Sok sikert hozzá!!! Illat és íz kellemes vala, így egy illetve fél éjszakányi beáztás után pedig még jobb.

3 kedvelés

Amit linkeltem RBA sokkal könnyebben építhető mint amit kipróbáltál ! :wink: :blush:

5 kedvelés

Köszi a hajnali ötletet és tanácsot Atisom! Szeretek szívni ezek szerint :grinning:, úgy vagyok vele, ha a problémásabbat meg tudom reparálni, akkor a normálisan építhető már jobban fog menni. Asszem olyan vagyok mint a rossz coil, fordítva vagyok bekötve… :rofl: :heart_eyes: :wink:

4 kedvelés

Van még egy másik fajta is az levegősebb RBA mindjárt megkeresem azt is és linkelem neked !

4 kedvelés

A Kedvesnek valószínűleg már 2,5 mag, kanthal vagy Ni80 tekerés megy bele, nagyon közel a levegőzéshez és picit “kevesebb” illetve kevésbé borzolt vattával terveim szerint. :wink:
Köszi a linket előre és utólag is!!! :wink:

3 kedvelés

Nekem van mindkettő valahol , csak elpakoltam valami jó helyre meszeléskor azóta nem találom őket. :roll_eyes:

4 kedvelés

Köszönöm, köszi, kösszencs, hálám utol fog érni!!! :wink: :+1:

3 kedvelés

Mindkettőn van 510 menet a modra tekerve azonnal tesztelhetőek !

3 kedvelés

Ami nagy könnyebbség! Ezredszer is köszi!!! :+1: :wave:

3 kedvelés

Köszi a nagyszerű leírást Vittorio Trollok! :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Kérésed parancs Zoli!!! :wink: :heart_eyes:wink:

2 kedvelés

Most próbáltam 2x és egyszerűen alig lehet szívni. Nem tudom mit cseszek el. :joy::thinking:

2 kedvelés

Ég a vatta?
Milyen teljesítményen toltad meg az RBA-t milyen tekeréssel?

3 kedvelés

A vatta nem ég, nincs baja. Amit küldenek hozzá előkészített, azt raktam bele. Elsőnek 15, 18 aztán 25 watton próbáltam, de szívom és kB a homlokom horpad be és alig ad gőzt, ergo mintha alig lenne levegőzése, pedig szépen felborzoltam a vattát, nem is raktam bele vastagon, nem tömködtem bele a lukba mint egy állat, előáztattam tehát nem tudom mi a baj. :thinking:

3 kedvelés

Nálam dettó ugyan ez volt!
De a vatta is egy picit meg pörkölődöt pedig én csak 22ig toltam fel.
De a jelenség u.ez mintha az rba nem engedné át a levegőt miután belekerül a tekerés.
Mondom én hogy szörny-ű!
Coil nélkül pedig olyan mintha egy közepes dl tank levegözése lenne.
Én elengedem lassan nem görcsölök tovább vele. Lehet megy az adok-veszekbe.

3 kedvelés

Én azon az elven vagyok hogy ha másnak sikerült akkor nekem is fog, nem adom fel és úgy állok hozzá hogy sikerülnie kell. Minden csak türelem és gyakorlás kérdése. :thinking:

6 kedvelés

Sziasztok.

Kezdő, de bátor voopoo vinci 2 tulajdonosként én is rendeltem 2 szettet az RBA porlasztóbol.
Szuper, hogy rátaláltam erre a posztra, gyakran elő fogom venni az építés során. Amíg a rendelés ideér, próbálok informálódni. Nálam a felhasználás célja CBD tartalmú e-liquid fogyasztása (MTL) 10W alatti teljesítményen. Tudtok ajánlani megfelelő huzalt erre a célra?

2 kedvelés

Szia @Pedro üdv köztünk. :hugs:

Szerintem, a kanthal amit Te keresel. Az nagyobb ellenállású mint a többi huzal, így könnyebb is magasabb ohm számot tekerni belőle, így 10w alatt tudsz vele maradni. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszönöm a befogadást és a gyors választ. :slight_smile: Kanthallal fogok próbálkozni.

3 kedvelés