Sziasztok. Kb 2 hete vettem egy Drag s3 készüléket. Ma visszaviszem,ez nem is kérdés. 2 hét és 2 naponta porlasztó csere. Valami nem ok a géppel. Kérdés..HA visszakapom az árát mi az amit nyugodt szívvel használhatok (MTL és DL) mi az ami jó, és nem kell cirkuszolni vele? Eleaf volt előtte ( 1 iStick Tc 40w és 1 iStick Pico,de megszünt minden hozzá(magyar boltok) ezért gondoltam mint olyan sokan GO Szlovákia és legyen újítás. Tehát egy igásló kell,amibe porlsztót cserélek és HASZNÁLOM. Köszi
Sok összetevős a gondod szvsz.
Milyen sűrű a liquid, gyümis, dohányos(kivonatos pl), desszert?
Mennyi fogy el naponta, hány watton használod, stb.
Simán lehet csak porlasztó széria hiba is.
![]()
Subzero mango lol 50/50 a másik aramax szintén 50/50. Kb 4 mili a tank..de egy utána a SMART funkció (0.6ohm) egyszerűen bekapcsolás után 1.0 ohm-nak látja és már égeti is. A 0.8 as is így jár. Tehát kb 4mililitert tudok elszívni 1 porlasztóval. Megvárom a 2 slukk között a 10-15mp. Új porlasztónál cseppentek rá,várok 30percet úgy kapcsolom be. Én nem értem
Elhagynám a SMART funkciót a helyedben és magam állítanám be.
A porlasztó alsó határától (watt) kezdve haladnék wattonként felfelé.
Amíg jó nem lesz az íz/gőz arány.
Nincs ilyen “gépem”, csak a sok évvel ezelőtti porlasztós emlékek villannak be.
![]()
Megvolt ez is
. Jó volt amíg ki nem kapcsoltam. Utána ismét badobta a smaroto de akkor már leszabályozta..nem engedte le fel a wattot ..és már dobta is be hogy 1ohm..ekkor kezdődik hogy még maradt 3 szívás és színezi az amúgy átlátszó lötyit. Jön az égett íz..és a földhözvágom effect. Mindent IS próbáltam. Videókat néztem. Gondol egyet és megbolondul. Onnantól kuka a liquid és a porlasztó is.
Smart,Rba és Eco funkció van. Ezen belül lehet gyalogolni. Porlasztó csere után automatikisan a Smart jelenik meg. Itt kiírja,szerinte mi lenne a jó és természetesen felismeri a porlasztót(ohm-ezt nem tudom variálni) utána választok másik funkciót. Majd gondol egyet visszaáll Smart-ra és rommá éget kb mimdent. Innen van az a csodálatos stroke utána állapotom,hogy a készülék a rossz nem a 3×3 porlasztó kül ohm okkal
Ezt találtam hirtelen:
Köszi..ebből kb 95% kitudok zárni. Ezek “élettartama” 4mililiter kb. Eredeti doboz és a hivatalos oldal szerint (ezek alapján keverve,jeges mangó nem agyoncukrozott) 100ml kellen hogy kibírjon (±l) 1 db porlasztó. Ezért ajálja a gyártó a smart módot. Mert korrigál ha pl sok W nyomsz. Holnap visszaviszem a készüléket. Kiderül. De hálás vagyok. Esetleg valamit tudnál ajálni? Bármit csak ezt a xrt ne
Oxva VPrime amit használok néha, könnyű zsebben elférős, a cartridge párjával 8-10 juró.
Vaporesso Luxe XR Max, a feleségem használja, aprópénz szinte ötösével a coil.
Nagyon hálás vagyok! Köszi szépen